lauantai 31. toukokuuta 2014

Todistusaineistoa

En tiedä mistä tämä on saanut alkunsa, mutta kun ostan itselleni uuden vaatteen tai kengät jäävät ne aina jotenkin kaapin perälle odottamaan käyttöönottoa. Erittäin harvoin otan vaatteen oikeasti heti käyttöön. Tuli tuossa yhdessä blogissa (terkkuja sinne!) ihailtua kun kirpputoreilta itselleen löytöjä tekevä ottaa myös vaatteet aina käyttöön. Varmasti muutkin tekevät samoin, mutta minä vain en osaa. Siinä on taito joka minun on myös opittava :)
 
Siksipä otin itseäni niskasta kiinni ja kaivoin viimeksi kirpparilta löytämäni "käärmekuosiset" housut (nämä) ja puin ne päälleni. Tässä todistusaineistoa:
Pahoittelen erittäin huonolaatuista kuvaa. Oma puhelimeni on edelleen rikki jolla olen tavannut kuvia ottaa, joten tällä lainapuhelimella ja sen kameralla nyt mennään.. Kuvassa on lempparipaitani, joka on myös kirppislöytö ja blogattu täällä. Housut olivat erittäin mukavat päällä, että puen nämä kyllä vielä monta kertaa päälleni.
 
Kävimme Närpiössä ja poikkesimme kirpparilla, josta löysinkin itselleni:
Sukat 2kpl paketissa, 2e


6 kommenttia:

 1. Kiva kun otit housut käyttöön! Hyvältä näyttää. Minä ostin viime maanantaina itselleni kirpparilta kesämekon ja se oli heti illalla päälläni lasten kevätjuhlassa.Tosin eipä sen jälkeen ole ollut kesämekkokelejäkään....mutta itse siis pyrin ottamaan kirppisvaatteet heti käyttöön.,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä pitää laittaa samantien päälle ja jos ei tykkääkään niin takaisin kiertoon . Toivotaan, että kesäkelit rantautuvat taas pikapuoliin tänne niin saat mekon taas käyttöön :)

   Poista
 2. Wouuu, täällähän olikin jo kuvaa! Nyt vasta pääsin viikonloppuloman jäljiltä lueskelemaan blogeja :). Ehdin meinaan jos vastata omani puolella kommenttiisi, että kuvia kehiin ;).

  Mutta hyvältä siis näyttävät! Joten seuraavaa löytöä havittelemaan sitten.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aivan unohdin, että sinä olit viikonloppureissussa. Ajattelin, että olet jo lähtenyt synnyttämään :D

   Poista
 3. Tosi kivat!
  Mähän löysin kans Zaran raskausfarkut (uudenveroiset ja juuri oikean mittaisiksi lyhennetyt) kirppikseltä aika alkuraskaudesta ja niitä olen kyllä käyttänyt ihan älyttömän paljon. 7 euron hintaisiksi ne olivat kyllä mahtilöytö! :) Nyt ne eivät enää mahdu jalkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olivat kyllä löytö. Eipä tuolla hinnalla läheskään saa raskausfarkkuja. Olipa vielä mukava, että olivat oikeaan mittaan lyhennetty - säästyit siltäkin vaivalta :)

   Poista