perjantai 30. toukokuuta 2014

Kivoja löytöjä

Pitkästä aikaa tuli tehtyä kirpparilta mukavia löytöjä. Edelleen kirpputoreilla on myyjien puolesta hiljaista, vaikka meitä ostajia käykin ihan entiseen tapaansa.
Pitemmittä puheitta löytöjen kimppuun:
 Name it UUSI body 74cm, 2e
 
 Tutta potkarit 68cm, 1e

 Lindex huivi, 0,50e
Palomies Sami:n palomies jonka kaikki raajat liikkuvat 0,20e

Kirjat 1e/kpl 

Tanttu :D oli -50% ja hinnaksi jäi huimat 0,75e.
Tämä on pojulle ensi pääsiäiseksi jos menemme trullittelemaan isovanhemmille ja tutuille. Aina tulee kiirus etsiä ajankohtaisia vaatteita, eikä niitä yleensä silloin löydä, joten tämä on niin mahtava löytö. Takana ylhäällä kaksi nappia ja muuten on auki alas asti, joten menee isolle kokohaitarille. Eikä korkealta tiputa vaikka jäisikin käyttämättä jos emme ehdi trullittelemaan.5 kommenttia:

 1. Autobody ja tutan haalari ovat hienoja! Mä ostin ton saman Lindexin kuolaliinan kirpparilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin suloinen tuo huivi, että lähti mukaani. En ajatellut, että sitähän pystyy pitämään myös kuolaliinana?! Ajattelin ensin huiviksi päähän pikkuiselle :)

   Poista
 2. Oi, ihana toi punainen mekko!! Jos teillä ei ole sille enää käyttöä sitten ensi pääsiäisten trullittelujen jälkeen ja se on meille sopivaa kokoa, niin heitäthän viestillä ja ostan sen teiltä pois?! =P

  Ja meiltä löytyy myös tuo Onni ja kätketty aarre-kirja, se on mielestäni lastenkirjaksi todella onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan mieleen ja kauppaan mekkoa sinulle jos meillä ei ole sille jatkokäyttöä :)

   Ihastuttavalta vaikutti tuo Onni ja kätketty aarre-kirja. Ihanat kuvitukset ja ilmeisesti suloinen tarina, mitä yhtäkkiä kirpparilla sitä ehdin selata.

   Poista