lauantai 24. toukokuuta 2014

Onni kerho

Lapsiperheille ja etenkin vauvaperheille on paljon erilaisia kerhoja. Suurin osa näistä kerhoista ovat ilmaisia.
 
Saimme tänään paketin ilmaisesta Onni kerhosta:
 
Sisältä paljastui ruokalappu, jonka toisella sivulla on pitkä tartuntapinta. Sopii eri kokoisille lapsille kun kaulanympärystä on säädettävä. Saimme myös Gefilus D-tipat, jotka tulivat tarpeeseen, koska oma D-vitamiiniputeli alkaa olla lopussa. Olemme alun perin käyttäneet Devisol D-tippoja. En usko, että vauvan vatsa menee sekaisin vaikka vaihdammekin nuo tipat toisen merkkisiin. Saattaa kyllä tuumata uutta makua hetkisen. Paketissa oli myös Onni vadelmapuuro, joka on maitopohjainen. Puuro meneekin pojun 8-kuukauden ikäiselle kaverille.
Puuroesite oli hyvä, sillä siinä oli mainittu myös maidottomia puuroja. Ajattelin ettei varmastikaan ole montaa maidotonta tetrapuuroa olemassa, mutta onhan niitä! Aivan mahtava tervetuliaispaketti Onni kerhosta!
 
Toinen kerho, johon kuulumme on Liberokerho.
Tässä kerhossa kerätään koodeja vaippapaketeista, joista saa määrätyn määrän pisteitä kun koodin rekisteröi omalla kerhosivulla. Kerhosta tulee välillä sähköposti, joissa on ajankohtaisia lapsiperhe asioita. Sähköpostissa on yleensä aina kysely, jonka vastaamisesta saa muutaman pisteen omalle kerhosivulle. Pisteet voi käyttää kerhosivun pistekaupassa. Valikoima kaupassa vaihtelee.
 
Yksi asia on johon petyin Liberokerhossa. Heillä on välillä erilaisia kampanjoita. Yksi tällainen kampanja oli alkuvuonna. Kampanjassa vaippapakettien koodeilla sai duplo legoja. Ne koodit mitkä oli jo rekisteröinyt kerhosivulle eivät olleet käytössä - eli keräämiään koodeja ei voinut tähän kampanjaan käyttää! Piti yrittää kerätä uusista vaippapaketeista koodeja ja rekisteröidä ne tuolla dublo kampanja sivulla. Olin uskollisesti aina vaippapaketin ostettuani rekisteröinyt koodit omalle kerhosivulle ja nyt ne olivatkin ihan mitättömiä kampanjassa, johon oikein mielelläni olisin koodit käyttänyt. Joten, jos liitytte liberokerhoon säilyttäkää koodit ja rekisteröikää ne sitten vasta omalle kerhosivulle kun meinaatte sieltä ostaa jotakin. Minä opin kerrasta, enkä usko, että olin ainut pettynyt.
 
Saimme neuvolatädin ensimmäisellä kotikäynnillä liberolaukun. Sisällä oli mm.liivinsuojat, siteitä, rasvoja, vauvalle lelu ja vaippanäytteitä. Tämä laukku oli liberolta mielestäni kiva lahja!

Tällainen ihanan tyytyväinen ja aurinkoinen pikkumies peuhasi ison pandan ja pandavauvan kanssa kun kuvasin Onni kerhopakettia. Pandaäiti ja vauva on mammalta lahja pojulle kun tulimme synnäriltä kotiin.
 

Liityin juuri äsken myös Pampers kerhoon. Periaate on sama kuin liberokerhossa. En ole ennemmin edes tiennyt, että pampers:n vaippapaketeissa on koodeja. Harmittaa kun on mennyt niin monta pampers:n vaippapakettia koodeineen roskikseen. (Meillä käytetään vaihtelevasti liberon ja pampers:n vaippoja. Ei mitään yhtä tiettyä merkkiä.)
 
Kuulumme myös Ainukerhoon.
Tässä kerätään pisteitä niin, että ostoskuitit ainu tuotteista pitää säilyttää, rekisteröidä ne omalla sivulla ja lähettää ainulle joko sähköpostilla kuvat kuiteista tai postitse. Emme ole päässeet hyödyntämään tätä kerhoa ja keräämään pisteitä, koska unohdan aina säästää kuitit. Mielestäni tuo pisteiden kerääminen on tehty ihan liian monimutkaiseksi kyseisessä kerhossa.
 
Muihin kerhoihin emme ole vielä liittyneet. Olen pystynyt olemaan erossa myös Vau kirjakerhosta. Tervetuliaislahjat ovat mahtavia ja siellä sivulla onkin monta erilaista lahjapakettia valittavana. Tässä kerhossa ei ole ostopakkoa. Pitäisiköhän liittyä. Onhan joulukin tulossa, jos tänä vuonna joulupukin paketista löytyisi muutama kirja?

 Mielessäni on myös aikuisuuden kynnyksellä liittymiseni kirjakerhoon, cd-kerhoon ja dvd-kerhoon. Silloin oli mahtavat tervetuliaispaketit, mutta myös ostopakko määrätylle määrälle tuotteita. Kyllä sai töitä tehdä, että näistä pääsi eroon.
 
Mihin kerhoon sinä kuulut?


7 kommenttia:

 1. Mä en kuulu tällä hetkellä mihinkään enkä oikein uskalla liittyäkään kun en jaksa pakko-ostojen tekemistä. Mutta olen kuulunut silloin cd-levyjen kultakaudella 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alkupuolella Fazerin musiikkikerhoon, josta tulikin tilailtua tosi paljon musiikkia. Sieltä tuli myös aina kerran kk:ssa joku levy, mutta sen pystyi kyllä helposti perumaan tai palauttamaan, jos ei sitä halunnut. Jossain vaiheessa vaan kyllästyin, kun en tykkää kerätä cd-levyjä ja niitä tursui kaikki paikat. Sen jälkeen ei ole tullut paljoa cd:itä sun muita kuunneltuakaan, radiota enimmäkseen. Olen ihan pihalla siis nykyisin artistien nimistä kun en 'fanita' ketään erityisesti.

  Ihana kuva pojusta ja nallesta, en kestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kuuntelen vain radiota. Tosi harvoin tulee laitettua esim. YouTubesta musiikkia soimaan. Hyviä biisejä kun yrittää etsiä, niin olen myös ihan pihalla esittäjästä :D

   Poista
  2. Joo, oikein harmittaa toi! Ja tuntuu, että radiossa ei niitä esiintyjiä välttis mainita usein, tai sitten en vaan kiinnitä huomiota. Välillä on (ainakin nrj:llä) niitä kilpailujakin, missä soitetaan pätkä musaa ja kilpailijan tulee tietää biisin nimi tai esiintyjä. Aina ne kappaleet on tosi tutun kuuloisia, mutta en tietäisi silti yhtäkään!

   Pakko tähän vielä lisätä esimerkkinä yksi tapaus menneisyydestä; luulin (ihan oikeasti, for real, aikuisten oikeasti!!), että kappaleen esittää Rihanna ja että siinä ehkä on joku toinenkin artisti mukana. Sitten kerran erehdyin katsomaan Facebookista jonkun linkittämän kappaleen ja se olikin juuri tämä kyseinen mikä silloin soi radiossa paljon. Yllätys (ja järkytys) oli suuri kun tajusin, että kappaleen esittääkin joku pikkupoika. Ja kaikenlisäksi suomalainen sellainen. No se paljastui Isaac Elliotiksi enkä muista edes kappaleen nimeä enää. Mutta niin sitä voi erehtyä :D :D.

   Poista
  3. :D Täällä sama, kun kuulin Isaac Elliotin biisin ekaa kertaa, luulin että joku nainen esittää sen. Enkä aluksi edes uskonut tyyppiä suomalaiseksi! Ihminen on erehtyväinen ;)

   Poista
  4. Mä kuulin sen Elliotin biisin ekan kerran spinning-tunnilla enkä kyllä todellakaan osannut kuvitella, että kyseessä on teinipoika Suomesta! Biisistä tykkään vieläkin.

   Meillä kuunnellaan paljon Spotifyn kautta musiikkia, löytyy mm. Fröbelin Palikoita Tyypille kattava valikoima.

   Poista
  5. Pitääkin tuohon spotify:n perehtyä joskus paremmalla ajalla :)

   Poista
  6. Mulla myös Spotify käytössä jos kuuntelen musaa kotona ja ainakin silloin kun on ollut illanviettoja meillä. Usein normaalisti kuitenkin väännän vaan radion auki :).

   Poista