torstai 1. toukokuuta 2014

Eteinen osa 1

Olemme siitä onnekkaita, että talossamme on kaksi eteistä. Kaikkia vaatteita ei tarvitse ahtaa yhteen eteiseen.
 
Tervetuloa meidän eteiseen :)
 
Tällaiselta eteinen näytti kun muutimme taloon:

On se vain mukava katsoa, kuinka paljon eteinen on kokenut muutosta.
Halusin välttämättä maalata eteisen aluksi pinkki-ruskeaksi. Voi kauhistus noita värejä, onneksi mies tarttui pensselin varteen ja maalasi pinkin jonkinajan päästä beigeksi. Parempia kuvia en löytänyt. Pinkissä eteisessä esikoinen ja beigessä keskimmäinen, sekä entinen koiramme Aada.
 
Tällaiselta eteinen näyttää nyt:
 Tässä on ulko-ovi ja vasemmalla puolella ovi meidän toiseen eteiseen. Yläkertaan menevän oven laitoimme tukkoon.
 

 Oikealla ovi meille sisäeteiseen. Edessä ovi pesutiloihin ja saunaan.

 Kenkien säilytys laatikot. Päällä kirpparilöytöjä: Riihimäen purkit max.3e, sekä ihastuttava poro 2e. Ehkä jonkun mielestä jouluisia, mutta en ole tähän kesäisempiäkään keksinyt...
 
Naulakkoja ei voi koskaan olla liikaa. Tässä on tarpeeksi tilaa poikien ulkovaatteille.
Kirpparilta: Home kyltti 5e, Arabia Heljä Liukko-Sundströmin taulut yht.45e.


Sisäeteisestä postausta seuraavaksi.

5 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköistä, sekä ennen että jälkeen. Itse olisin ehkä jättänyt noi suloiset sormipaneelit seiniin, vai olivatko ne huonossa kunnossa? Mutta ihanan raikas on kyllä muutoksen jälkeenkin! Kivaa katsella kuvia toisten kodeista. Meiltäkin varmaan alkaa tulla kotikuvia sitten kun löytyy se oma talo joskus! :)

  VastaaPoista
 2. Taisi olla tuo mies päätäntävallassa seinien suhteen ja halusi laittaa uudet ;)Lisäsiivessä on myös tuota sormipaneelia ja nekin laitetaan piiloon. Minä voisin kiertää asuntoesittelyissä ihan vain ihaillakseni muiden koteja ja sisustuksia. Tottakai laitat sitten kuvia kodistasi kun oma talo löytyy ja voithan laittaa nyt tuosta teidän nykyisestäkin kodista :)

  VastaaPoista
 3. Jäin muuten toljottomaan tuota söpöä koiraa, on ilmeisesti siirtynyt vehreämmille juoksentelumaille vai? Tuli ihan oma ihana vanhus mieleen, viime lokakuussa jouduttiin lopettamaan kun meni nopeasti niin huonoon kuntoon (14v). Oli se iso kolaus, mutta elämän kiertokulkuahan se on loppujen lopuksi.. Niin, siis tuli tosiaan tuo oma vanha mieleen, se kun oli collie-hovawartmix :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aadaa ei ole enää :( Meillä on nyt 1,5-vuotias kultainen noutaja neiti nimeltä Netta. Tuntee myös nimen Nennu ja Nuunuu :) kyllä se on vaikea luopua läheisestä ja niin rakkaaksi tulleesta eläimestä. Et sinä ole uutta koiraa harkinnut?

   Poista
  2. En ole kun tuli toi raskausuutinen. Katsotaan ensin arkea vauvan kanssa ja sitten myöhemmin mietitään, josko karvainen perheenjäsen vielä mukaan :). Ja varmaan sitten eri kun on isompi koti, tänne ei kaipaa yhtään ylimääräistä henkilöä :D.

   Poista