tiistai 27. toukokuuta 2014

Esikoisen huone

No niin. Tässä lupaamani kuvat esikoisen huoneesta ennen ja nyt. Verhokapan etsinnässä meni tovi. Aluksi kuvia huoneesta ennen muutosta. Mies oli niin kiireinen seinien maalauksen kanssa, että oli jo ehtinyt siirtämään tuon lack hyllyn irti seinästä ennen kuin ehdin kameran kanssa paikalle. Mielestäni nuo tapetit toivat huoneeseen levottomuuden tuntua - on jotenkin niin sekava. Päätimme tai minä päätin ennen kunnon seinien remonttia kokeilla, josko näin ensihätään maalaisimme tuon tapetin valkoiseksi. Riskinä oli, että tapetti tulisi alas, kupruiseksi tai maalaus muuten vain epäonnistuisi.
 
Tässä huone ennen maalausta:Minä olisin NIIN valmis hävittämään tuon propelli kattovalaisimen, mutta poika ei siitä luovu. Siinä on mustavalolamput, eli kaikki valkoinen hohtaa kun nämä lamput ovat päällä. Myös väriä vaihtava lamppu löytyy samasta vekottimesta-> väri vaihtuu kaukosäätimestä, sekä tietysti tämä peruslamppu.
 
Sitten kuvia valmistuneesta huoneesta, jossa vaihdoimme myös vähän järjestystäkin. Nyt huone on mielestäni paljon rauhallisempi.
 
 Tv:n yläpuolelle laitoimme hyllyn. Pitää ostaa pitempi antennijohto, ettei sen tarvitse kulkea huoneen läpi.
 

Technic lego kokoelma. Lack hylly sai taustalevyn.


4 kommenttia:

 1. No joo, todellakin muutos! Nyt on tuollainen ison pojan huone selkeästi. Tosi hieno! Valkoinen selkeyttää kivasti! (Itse täällä itken tietysti tähtikapan perään, koska you know :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!

   Tähtikappa meni kaappiin odottamaan. Siellä odottaa toinenkin samanlainen tähtikappa ja paneeliverhot jotka ovat olleet keittiössä. Uutta tähtikautta odotellessa... ;)

   Poista
 2. Niin paljon parempi nyt :) Tosi iso muutos kyllä ja sisutus on juuri sopiva esikoiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Samaa mieltä :) Turhan kauan odotettiin kyllä tuon maalauksen kanssa.

   Poista