torstai 15. toukokuuta 2014

7-vuotiaan pojan huone

Tässä nyt esittelyssä keskimmäisen pojan huone. Huone sijaitsee yläkerrassa.
Harmi kun en tajunnut ottaa kuvaa kun muutama viikko takaperin vaihdoimme vähän järjestystä. Edelleenkään en ole saanut verhokiskoa hommattua sängyn alle, joten majaratkaisu sängyn alla on edelleen väliaikainen ;)
Huone on ollut alun perin poikien yhteinen makuuhuone. Silloin kun eivät vielä rappusia yläkertaan kävelleet niin leikkihuone oli erikseen alakerrassa. Leikkihuoneesta kirjoitinkin aikaisemmin, se löytyy täältä. Lattia on alkuperäinen - pitäisi laminaatti laittaa. Puolipaneelit ja tapetit on tehty silloiseen makuuhuoneeseen. En ole kuvannut huonetta sen ollessa poikien makuuhuoneena, joten tässäpä tämä huone nyt:
 
Tv-taso tarvittaisiin, mutta sopivaa ei ole vielä tullut vastaan kirpputoreilta. Tv:n alla olevassa laatikossa on Duplo legoja pojun leikkejä odottelemassa.
 
 Näkymä ovelta. Puolipaneelien väriä tässä mietimme. Voi olla, että maalaamme nämä vaaleammaksi. Ehkä kuultovalkoinen tuohon päälle saa näihin vähän lisää pirteyttä. Toki, sopii nyt ihan hyvin tuohon värimaailmaan.

Näkymä ovelta. Marimekon verhot meinasin jo hävittää. Ovat nyt kaksinkerroin tuossa kappana. Aluksi olivat pitkittäin kummassakin reunassa ikkunoita. En kuitenkaan raaski kangasta leikata kahtia, ihan hyvin ne nyt väliaikaisesti tuossa noin menevät. Tarkoitus olisi jossakin vaiheessa hankkia huoneeseen uudet verhot ja laittaa värimaailmaa muutenkin uusiksi.
 
Majaleikkejä on leikitty paljon. Kuinka sitä pieni ihminen keksiikään rakentaa majan sisälle toisen majan??? Eli majaa muutellaan lähes päivittäin. Nyt sieltä löytyi kaksi majaa. Toinen itselle ja toinen velipojalle.

Koulupöydän tuoli on tuunattu. On ollut alun perin valkoinen. Löytö kirpparilta 8e. Koulupöytä kaupan ilmoitustaululta "myydään" palstalta 5e. Marimekon unikko peltipurkit löysivät nyt paikan pöydältä. Sisällä aarteita.

Tuo lack-hyllykkö saatiin myös laatikoiden myötä järjestykseen. Ennen oli oikein sekametelisoppa. Mikki puhelin on toimiva lankapuhelin, jonka pojat saivat joskus pienenä joululahjaksi mammalta. 

 Huoneen katto on täynnä pimeässä loistavia tähtiä. Tapettina on pimeässä hohtavat tähdet.
Tapetti

 Katossa tähtiä

Kurkistetaanko seuraavaksi esikoisen huoneeseen?


4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti.
  Aivan mielettömän siisti toi Mikki-puhelin! Meilläkin on tähtösiä meidän makuuhuoneen katossa. :-)

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvä idea laittaa verho kaksinkerroin kapaksi. Mulla oli noin myös joskus aikaisemmassa kodissani. Unikko kieltämättä alkaa hieman kyllästyttää vaikka toisaalta onkin ihan kiva kuosi. Se vaan kulutettiin loppuun kun sitä oli silloin joskus joka puolella niin paljon. Kurkistetaan vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen tuohon unikkoon kyllästynyt. Jos ostan uuden verhokapan, niin sitten tarvitsisi myös uuden maton, joten katsellaan vielä hetki unikko kuosia :D

   Poista