tiistai 6. toukokuuta 2014

Nappilöydöt

Kävin eilen siivoamassa loossini. Nyt myyntiä oli tullut enemmänkin. Kivasti oli mennyt äitiysvaatteita, sekä vauvan vaatteita kaupaksi. Ei tarvitse ihan kaikkea tuoda kotiin takaisin. Olin kirpputorilla ihan viimetingassa etten ehtinyt kiertämään sitä ollenkaan. Viereisessä pöydässä kuitenkin silmäni osuivat näihin:
 
Merell gore-tex kengät 36, UUDET, 10e
 
Hiljanhan minä sanoin, että kenkiä tarvittaisiin tulevaisuuden varalle ettei tarvitse aina ostaa uusia. Nämä olivat kyllä niin nappilöytö! Menevät esikoiselle joko syksyllä tai ensi keväänä. Jos sattuu käymään niin, että esikoisen jalka kasvaa näistä huomaamatta ohi, niin keskimmäinen tulee kyllä perässä. Käyttämättä eivät jää.
 

Thinsulate vuorelliset sormikkaat, UUDET, 1e


2 kommenttia:

  1. No vautsi vau! Nyt on kyllä nappilöydöt todella! Mahtavaa kun löytyi uutena, käytettynä kenkien ostaminen on aina vähän hiinä ja hiinä viittiikö, olen toki itselleni muutamat ostanut, mutta nekin aika lailla vailla käytönjälkiä. Varsinkaan lapsen jalkaan ei varmaan kannata kovin käytettyä tunkea ettei tule mitään asentovirheitä tai mitä niistä nyt voisikaan tulla. Mutta nuo ovat oikein mainiot ja halvat kun katsoo alkuperäishintaa :).

    VastaaPoista