tiistai 17. kesäkuuta 2014

Peräkontti kirppis

Yllättäen mennessämme ruokakauppaan, siellä parkkipaikalla oli peräkonttikirppis.
Eipä auttanut kuin pikaisesti katsoa peräkontit läpi. Näiden ohi en pysty menemään katsomatta, näistä kun tekee aina ne parhaat löydöt ja löysinpä pitkästä aikaa myös itselleni jotakin.
 

 Me&i t-paita, 74/80, 3,50e
 
 Kappahl pörrötakki 98/104, 1,50e

Sain 6 vaatetta itselleni 5e:lla, joten vaatteen kappalehinnaksi tuli n.0,85e. Yksi tunika ei ollut sovittaessa mieleinen, sen vien kirpputorille (enkä edes kuvannut sitä tähän postaukseen). Siitä saan varmasti 2e, joten nämä vaatteet maksoivat minulle vain 3e:
Sara Kelly By Ellos t-paita


 Impuls neule

 H&M pidempi toppi

 Nikado pitempi toppi

 H&M minihame. Tämä on nyt siinä ja siinä tuleeko käytettyä legginsien kanssa, mutta laitetaan sitten eteenpäin jos ei tulekaan käyttöön.

 Muumi joulutarina dvd , 0,50e

Nalle pujottelulelu, tuossa setissä on paljon eri vaatteen osia, jota saa langalla pujotella nallen päälle, 1,50e
 
Sitten tein vielä lisäksi kunnon nappilöydön, mutta siitä seuraavassa postauksessa sitten...


6 kommenttia:

  1. Tosi hauska kuosi tuossa Me&i paidassa! En ole ikinä oikein päässyt 'merkkivaatteiden' makuun, mutta tuo olisi sellainen mitä haluaisin itsekin lapselle pukea päälle. Samoin vihreä pörrötakki näyttää tosi kivalta!

    Kokeile hei tuota minihametta syksymmällä paksujen sukkahousujen ja neulepaidan kanssa. Voit yllättyä miten mukava kokonaisuus siitä tulee! :) Ei kiristä eikä purista ja näyttää mielestäni aina hyvältä! Eikä näytä halvalta kun neule on vähän löysempää mallia eikä mikään makkarankuori. Sitten jotkut kivat vähän ronskimmat prätkäbuutsit tai saappaat jalkaan niin tuo kontrastia. Noh, toihan nyt on mun tyyliä eikä kaikki tietenkään samasta tykkää, mutta kokeile ihmeessä, oikeasti voit yllättyä miten kivat sellaiset vaatteet on päällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuosta hamevinkistä! Minä olen niin toivoton pukeutuja, yleensä kaapista löytyy päälleni samat rytkyt, enkä uskalla oikein "irrotella" vaatteiden kanssa... Nyt siis neuleen metsästykseen :)

      Poista
    2. Mulla oli sama ongelma ennen, mutta sitten sitä vaan kummasti oppii kun kokeilee. Ja tosiaan jos joku vielä erehtyy kehumaan vaatteita niin silloinhan sitä vasta innostuukin :D.

      Toi neule-minariyhdistelmä on varmaan helpoin tapa aloittaa ja tosiaan kuten pariin otteeseen jo edelllisesä kommentissa mainitsin, tosi hyvän tuntuinen päällä, vaikka ei uskoisi heti. Etsi vaikka joku löysä musta pooloneule tohon kaveriksi (jos ei kirpulta niin H&M:ltä yleensä syksyisin löytyy)! Siitä se lähtee! Sit kuvia tänne tietysti myös :).

      Poista
  2. Voi ei, mä niin inhoan noita nappilöytö-juttuja, jotka esitellään VASTA seuraavassa postauksessa. =D

    Hauska idea tuossa nalle-pujottelulelussa.

    VastaaPoista