torstai 26. kesäkuuta 2014

Marimekkoa minulle

Olen potenut nyt kaksi päivää järkyttävää pääkipua, lääkkeitä olen popsinut enemmän kuin tarpeeksi, mutta ei meinaa millään hellittää. On niin lamauttavaa tuo kipu. Osaltaan pojun sylissä pitäminen ei varmastikaan helpota asiaa. Täytyy tässä käydä vähän raittiissa ulkoilmassa josko helpottaisi, jos ei niin kai se on mentävä lääkärissä käymään :(
 
Tämän ihanuuden löysin kirpparilta minulle itselleni:
Marimekko UUSI nipsupussukka , 1e
 
 

Tämä on mukava pussukka käsilaukkuun. Tänne sopii niin puuteri kuin laastaritkin - naisillahan on kaikki tarvittava käsilaukussa mukana!


2 kommenttia:

 1. Noita pussukoita on tosiaan hyvä olla laukussa vaikka useampikin. Pysyy kasassa kaikki särkylääkkeet, huulirasvat jne. Olen monasti katsonut pussukoita kirpulla, mutta hinta aina suolaiset 8€ tai yli, koska Marimekko.... Plääh.

  Harmi tota pääkipua! Niskat varmaan jumissa. Onko sulla sellaista piikkimattoa? Se on melko hyvä apu pääkipuun. Mulla tulee välillä monen päivän mittaisia särkyputkia, joihin lääke ei meinaa auttaa (voi olla, että hetkeksi auttaa, mutta sitten taas särkee. Ja heti ekana aamulla kun avaa silmät :(.... ) Mulla parhaiten auttaa särkylääke ja heti lepoon pimeään. Jos saa nukutuksi niin aina parempi, se yleensä vie kivun pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kärsinyt pääkivusta liian usein teini-iästä lähtien. Luultavasti on niskat jumissa, mutta eilen luin juuri tuosta pääkivusta, että yleensä niska/hartiaseudun pääkipu on koko pääseudun kipua. Eilinen pääkipu oli oikealla puolella olevaa vahvaa kipua, jonka tulkitsen migreeniksi koska ei mennyt edes yön yli nukkumisella ohi - niin kuin pääkipuni usein menee. Pääkipu tulee yleensä hiljakseen, eli tiedän koska pääkipu alkaa ja yleensä pyrin ottamaan särkylääkkeen jo tällöin. Aina se ei kuitenkaan auta vaan kipu yltyy :( Pitääkin ehkä varata aika lääkäriin, että saan tulevaisuuden varalle joitakin vahvempia särkylääkkeitä, jos tavalliset lääkkeet eivät auta. Tässä elämänvaiheessa kun ei aina pääse lepäämään silloin kun itsestä siltä tuntuu. Onneksi tuo mies jaksaa hieroa niskaa ja hartioitani pääkivun yllättäessä :) Ja pääkipu on nyt onneksi hellittänyt taas hetkeksi - toivottavasti pitemmäksikin aikaa!

   Kiitos piikkimattovinkistä - pitääpä kokeilla!

   Poista