maanantai 23. kesäkuuta 2014

20 asiaa minusta -haaste

Sain haasteen KirppisStyle Elinalta. Haasteessa pitää kertoa 20 asiaa itsestään. Mietin monta päivää rajaisinko nuo parikymmentä asiaa koskemaan jotakin määrättyä aihepiiriä, mutta totesin, että on helpompaa keksiä 20 yleistä asiaa minusta :)

 (Enkeli lapsuuden kodistani. Tämän enkelin sisälle pystyy laittamaan tuikun, jolloin tähdistä loistaa kaunis kynttilänvalo.)
 
1.Rakastan leikata nurmikkoa! Se on ikään kuin terapeuttista kun saa jättää aivot narikkaan ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta - hyötyliikunnasta puhumattakaan. On niin ihanaa kun näkee ruohon lyhenevän silmissä.
 
2.En pysty rauhoittumaan, ellei meillä ole siistiä. En siedä tavaroita pöydillä, ne pitää olla omilla paikoillaan. Sitten vasta saan mielenrauhan. En tarkoita tällä puhtautta, sillä pölyt on pyyhitty viimeksi kaksi viikkoa sitten. Imuroidaan toki usein (vähintään joka toinen päivä, koska koirasta lähtee niin mahdottomasti karvaa ja kun poju on lattialla, niin ei ole kiva jos toinen joutuu villakoirien seassa möyrimään). En siedä jos tavaroita jätetään vääriin paikkoihin tai pöytien päälle. Meiltä ei koskaan löydy vaatteita sohvalta, lattialta tms. Koiranlelut siivoan myös iltaisin omaan koppaansa. Isot pojat ovat oikein mukavasti tottuneet viemään tavaransa omaan paikkaan. Jos eivät jaksa viedä heti esim. omaan huoneeseen on yläkerran rappuset sallittu väliaikainen säilytyspaikka, ennen kuin itse menee yläkertaan asti ja vie tavaran mukaansa. Olen yrittänyt relata tämän asian kanssa, mutta ei vain onnistu.
 
3.Rakastan enkeli koristeita. Ne ovat kauniita! Olen onneksi osannut olla hamstraamatta niitä, mutta siksi otin ne tämän postauksen aiheeksi. Enkelit ovat kiehtovia. Jokainen omistamani enkelikoriste on minulle tärkeä.
 
(Tämän enkelin ostin omaan ensimmäiseen kotiini ja on kulkenut sieltä lähtien mukanani.)
 
4. Pelkään, että ompelukoneen neula katkeaa ommellessani ja tämä neulan pää lentää silmääni. Voitte siis kuvitella sen harvan kerran kun ompelen ompelukoneella miksi siristän välillä silmiäni. Pitäisi ottaa miehen suojalasit käyttöön, niin ei tarvitse siristellä *HEH*
 
5.Olen aina pitänyt siitä kun selkääni tai jalanpohjaani "piirretään" sormella. Mihin onkaan ihanampi nukahtaa kun toisen hieputukseen!
 
6.Pelkään olla hammaslääkärissä. Minua saa pistää ym. mutta hammaslääkärissä käyntiä pelkään - suuhuni ei vain saa kajota. Minulle on tehty pienenä paljon oikomishoitoja, mutta en muistaisi niiden aiheuttaneen tätä pelkoani.
 
7.Rakastan laulamista ja haaveilen, että uskaltaisin joskus tarttua mikrofoniin ja laulaa karaokessa. En ole vielä päässyt jännityksen yli. Toivon, että uskaltaisin joskus rohkaista itseni.
 
8.Olen aina ollut herkun perään. Rakastan suklaata ja sipsiä!!! Nyt pitäisi päästä tuosta herkun syömisestä, kun kiloja kerääntyy pikkuhiljaa, mitä ei ole ennen tapahtunut. Olen ollut ennen lapsia erittäin hoikka, vaikka olen syönyt AINA tosi paljon suklaata, sekä sipsiä ja välillä jopa korvannut kouluaikana niillä aterioita.
 
 (Tämän enkeli keijutyttösen olen ostanut omaan toiseen kotiini.)
 
9.Olen erittäin nirso ruuan suhteen. Olen ollut aina, mikä näin vanhemmiten jopa harmittaa kun en voi mennä mihin vain ravintolaan syömään niin kuin aikuisten ihmisten on tapana. Olen yrittänyt totutella ns."pahoihin" ruoka-aineisiin mutta en vain voi syödä esim. katkarapuja, makkaraa tai jauhelihaa. Sipulista en ennen tykännyt, mutta nyt rakastan sitä.
 
10.Minua ei saa laivalle mistään hinnasta. Pelkäisin sen uppoavan.
 
11.Minulla on ainainen kiire! Varmaankin juontaa edelleen tuosta etten pysty relaamaan, ennen kuin kodissa on asiat suht tiptop. Teen myös montaa asiaa samanaikaisesti. Esimerkiksi teen ruokaa, tyhjään astianpesukonetta ja viihdýtän pojua. Uskon, että säästän tällä tavalla aikaa... Olen yrittänyt rauhoittaa tekemistä, mutta jotenkin vain ajaudun aina tuohon moneen tekemiseen yhtä aikaa.
 
12.Olen itse oppinut soittamaan pianoa. Osaan soittaa sitä myös nuoteista. Nokkahuilulla soittaminen onnistuu myös nuoteista.
 
13.Pienenä haaveilin tenavatähdestä. Monena syntymäpäivänä toivoin matkan tenavatähteen, mutta en koskaan saanut mahdollisuutta päästä sinne laulamaan :( Olen nauhoittanut omaa lauluani ja laulanut aina.

(Tämän enkelin olen saanut anopilta kun perustin oman yrityksen.)
 
14.Halusin pienenä telinevoimisteluun, mutta sekin haave jäi toteutumatta. Siksi haluankin panostaa ja rohkaista lapsiani harrastamaan sitä mistä he ovat innostuneita.
 
15.Minusta piti tulla isona näyttelijä tai laulaja. Täysi-ikäisenä haaveilin farmaseutin ja sisustussuunnittelijan ammatista. Nyt olisi kiva olla kiinteistönvälittäjä.
 
16.En ole Facebookissa.
 
17.En ole ikinä polttanut tupakkaa. Ihka ensimmäisen ja viimeisen kerran maistoin tupakkaa 18-vuotiaana.
 
18.Pelkäsin pienenä kuollakseni muurahaisia. Edelleen pelkään niitä jos niitä on jossakin oikein paljon. Kammoksun myös koppakuoriaisia, hämähäkkejä ja lentäviä ötököitä. Pelkään myös pelottavan tai vihaisen näköisiä koiria.
 
19.Olen koittanut laitesukellusta muutamaan otteeseen ja pitänyt siitä.
 
20.Jos saisin toivoa, niin haluaisin asua täällä maalla, mutta kuitenkin lähempänä sisaruksiani. He ovat minulle äärettömän läheisiä ja rakkaita. Olen harmitellut sitä, että heidän kanssaan viettämä aika on vähentynyt huimasti muuttaessani 9-vuotta sitten mieheni perässä pois samasta kaupungista.


(Tämän enkelin alkuperää en muista, saattaa olla kirpputorilöytö..)
 
Haastan Taikasaappaat -blogin Helin, sekä My Baby Boy -blogin Nellan.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vastasitpa nopeasti haasteeseen, oli mukava lukea sinusta :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta. Postailen lähiaikoina aiheesta, yritän miettiä sellaiset 20 asiaa itsestäni joita en ole vielä kertonut blogissani.

  VastaaPoista
 3. Hihihihi! Piti sanomani, että laita suojalasit ommellessa :D. Toi on kamalaa kun on joku tuollainen tietty pelko, että sattuu jotain.

  Mulla on myös niin, että nykyään ei voi vetää enää herkkuja samaan tahtiin kuin ennen. Ehkä siinä on tosiaan sitäkin, että nuorempana helposti korvasi muut syötävät herkuilla, nykyään tulee sitten syötyä sekä ateriat että herkut, ja sehän se onkin sitten jo liikaa.

  Suu onkin tosi yksityinen paikka, vaikka sitä ei tule helposti ajatelleeksi. Monilla tuntuu olevan sama juttu. Vaikka itse siis koulutukseltani hammashoitaja ja nämä jutut on tuttuja, niin silti en mielelläni avaa suutani hammaslääkärissä. Ainakaan kenellekään tutulle! Vaikka siis hyvässä kunnossa suu onkin.. outoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama tuossa, että nykyään tulee syötyä herkkuja perusruuan lisäksi :/

   Ai, sinä olet hammashoitaja :) Itse harmittaa etten lähihoitajan opinnoissani ottanut erikoistumisjaksoksi tuota hammashoitajan koulutusta.

   Poista
 4. Kohdat 2. ja 11. olivat kuin suoraan mun suusta 😃 Huomaa, että ollaan sisaruksia ❤️ Muistan elävästi sun pelon muurahaisia kohtaan ja tenavatähti toiveet 😂 Ihana tuo kohta 20. Oot rakas 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :)

   Mieti, 9-vuotta on mennyt ihan hurjan nopeasti!!! Tätä menoa eläkeikä lähestyy uhkaavasti :D

   Olet rakas <3

   Poista