sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Markkinat

Huhhei mitä päiviä! Poju on nyt päättänyt ottaa päivisin 3-4h päiväunien sijaan kolme kertaa 40 minuutin pikkutirsat, ettei itse ehdi juurikaan istahtaa koneelle. Iltaisin ehdin joko lukea muiden blogeja tai kirjoittaa omaa, molempia en meinaa ehtiä koska iltaisin on itsekin jo niin väsynyt, että yritän ehtiä myös nukkumaan. Poju on myös nyt "en viihdy yksin" tyyppiä, että kokoajan pitäisi olla vähintäänkin näköetäisyydellä, että hetken viihdytään. Tuntuukin, että tämän hetkinen aika on raskainta koko 6kk vauvataipaleen ajalta. Lämpimät ilmat ja kuumuus varmaankin lisäävät tätä pojun kitinän määrää. On myös sellainenkin kyläluuta, että viihtyisi maailmalla oikein hyvin ja tyytyväisenä, mutta kotona ei jaksaisi keskittyä oikein mihinkään. Tullut siis äitiinsä :D
Tulin lauantaina flunssaan oikein kuumeen kera ja lisäksi vielä maitoa täynnä olevat erittäin arat rinnat - niin ei ole ollut hääviä...
 
Tämä koju oli niin kaunis, että oli pakko räpsäistä kuva.
 
Yöt ovat menneet sitten sitäkin mukavammin, herätty max.2krt, mutta viimeyönä poju vetäisi ennätysunet! Nukahti klo.21 ja heräsi syömään 04.45!!! Sitten jatkettiin unia ja herättiin klo.7.30 - mihin en ole vieläkään tottunut. Imetyksen olen nyt lopettanut *haikeena* ja nutrilon peptillä porskutellaan eteenpäin. Aamutissittelyn poistuttua se on noustava silloin kun poju niin päättää, enää ei saa pientä tainnutettua takaisin uneen kun äitiä vielä vähän väsyttäisi ja tuttihan ei meillä kelpaa. Poju on erittäin tyytyväinen uuteen maitoonsa ja ihottuma onkin paljon parempi. (Paitsi tänään kun ensimmäisiä hyttysenpistoksia tuli kaksi kappaletta, niin pojulle nousi samoihin kohtiin leukapieliin jne. taas nokkosrokkoa ja niitähän sitten raavittiin ja raavittiin...)
 
Mutta jotain hyvääkin. Olimme nimittäin markkinoilla ja muutama kuvakin tuli räpsittyä:

Ensimmäistä kertaa markkinoilla oli myös lastenvaatekoju. Sain oltua, enkä ostanut yhtäkään uutta lastenvaatetta - hyvä minä!

Tässä kojussa oli kaikkea ihanaa sisutustavaraa. Tämän takana olikin meidän markkinabravuuri, eli kevätkääryle koju. Sen tunnistaakin tuosta vasemmalla ylhäällä olevasta annostaulusta ja tutuista myyjistä.

Unisieppareita olen katsonut jo monilta eri paikkakuntien markkinoilta. Olen etsinyt ruskean tai beigen väristä, eikä sellaista ole tullut vastaan.

Nyt se sitten löytyi! Vauvan oma unisieppari. 5e.

Poju nukkuikin ensimmäisen yönsäkin pinnasängyssä viimeyönä (eikä vaunuissa) ja makeasti sen 7,5h putkeen - liekö unisiepparin ansiota?
 
Hyvää yötä kaikille, tämä mamma menee myös nukkumaan, että jaksaa olla huomenna seuraneitinä pojulle.


2 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo lastenvaate-kuva, suloinen väriloisto!
  Saanko udella mikä tuo unisieppari on?

  Hienoa myös, että pojun iho on parempi. Meillä aviokki on jotenkin allerginen (kai) hyttysenpistoille, koska niiden pistoista nousee aina ihan järkyt paukamat ja hydrocortisonia tarvitaan taittamaan kutinaa. Onneksi itselle ei tai Tyypille ei ole ainakaan toistaiseksi tullut oireita pistoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teinpä äsken bloggauksen unisiepparista :) Mielestäni ajatus on niin kaunis, että sellaisen olen vauvalle halunnut.

   Onneksi sinä olet Tyypin kanssa säästynyt näiltä allergioilta. Itseä ihan pelottaa, että mihin kaikkeen poju vielä reagoi - toivotaan, että ne olisi nyt nähty!

   Poista