keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Puiston penkillä

Joskus muutama vuosi takaperin löysin yhdeltä pihakirppikseltä suloisen ja ilmeisesti vanhan koriste esineen. Yritin etsiä netin ihmeellisestä maailmasta tämmöistä, mutta en löytänyt. Tässä esineessä on sitä jotakin, vaikka meiltä ei paljoa vanhoja tavaroita löydykään.
 
 Maksoin tästä tytöstä puiston penkillä muistaakseni 2e.
Tämä on ollut eteisen hyllyllä ja sen jälkeen kauan aikaa kaapissani. Nyt kun olen innostunut pitämään kauemmin kirppispöytää ajattelin siivota kaappini kaikesta turhasta. Veinkin tämän kirpputorille.
 
Mutta kuinkas kävikään?
Olimme Jurvassa synttäreillä ja poikkesin siellä myös kirpputorilla. Vastaani tuli tytön poikakaveri. Tämä on pari tytölle! En meinannut uskoa silmiäni, että vastaan tulee ihan samanlainen koriste-esine, mutta poikana. Pakkohan se oli mukaan napata ja toivoa, että tyttö on vielä kirppispöydässäni.
Vanha poika koriste, 2e. 

Olihan se vielä tallella ja pari sai toisensa:
Nyt vielä paikkaansa etsivät. Ajattelin, että nämä olisivat suloiset pojun huoneen hyllyllä - sitten kun poju saa oman huoneen.


2 kommenttia:

  1. Oooh! Mietin juuri ihan samaa, että lapsen huoneen hyllylle esille. Onpas suloinen pariskunta!

    Itsekään en ole rimuromun suurin ystävä (siis mulla on lapsena ollut niin paljon posliiniesineitä, olin aivan loverina niihin, että tuli yliannostus), mutta tietyt jutut vaan sykähdyttävät silti ja nämä taitavat olla sellaisia! :)

    VastaaPoista
  2. Oi, olipa hauskaa että tytölle löytyi poikakaveri. Hyvää tuuria!

    VastaaPoista