sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pilttipurkkien roudaaja

Esikoisen opettaja kysyi alkuvuonna pilttipurkkien perään sitten kun aloitamme pojun soseiden maistelun. Maaliskuussa se sitten alkoi ja pojulle maistui soseet paremmin kuin hyvin - toki nyt ei tule enää samaa määrää pilttipurkkeja kuin aikaisemmin, koska teen itse pääosin pojun ruuat.

Pilttipurkeista saa askarreltua jos jonkinmoista purnukkaa ja tuikkua, joten kiva jos purnukat menevät käyttöön sen sijaan, että olisin kiikuttanut niitä lasinkierrätykseen. Esikoinen ehti viemään opettajalle lähemmäs 100 purkkia.

Viimeisenä päivänä oli opettaja laittanut pojulle pienen paketin, josta paljastui tällaista:

 
Suloinen myssy ja kahdet sukat, joiden pohjassa on jarrut :) Aivan ihana paketti. Pojulla ei ollutkaan kesäpipoa joka ulottuisi korville sen jälkeen kun nauhalliset "vauva" pipot jäivät pieneksi, joten tarpeeseen ja juuri oikeaan aikaan tuli tämä kyllä.
 
Ensi vuonna esikoisella vaihtuukin opettaja. Harmi, koska yhteistyö kaikilta osin kyseisen opettajan kanssa on sujunut paremmin kuin hyvin. Toivotaan, että seuraava opettaja olisi yhtä yhteistyökykyinen.

2 kommenttia:

 1. Olipas kiva paketti!

  Mä ajattelin myös juuri, että pitää säästää pilttipurkit ja kaikki mahdolliset raejuusto- ym. lootaset sitten askertelua varten kun on tilaa niitä tehdä. Niissähän on hyvä sekoittaa maalejakin jos tekee jotain pientä tuunausprojektia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mies pitikin pahana kun ei saanut maalinsekoituspurkkeja. Tosin, nyt saa niitä ihan kyllästymiseen asti ;)

   Poista