lauantai 30. elokuuta 2014

Kurikan peräkonttikirppis

Tänään oli Kurikassa peräkonttikirppari. Tapahtuma alkoi klo.10 ja olimme aika myöhään liikenteessä, sillä saavuimme tuonne puolenpäivän aikoihin. Parhaat löydöthän tekee aina tapahtuman alettua, mutta nyt vielä nautin siitä kun poju nukkuu yhdeksään. Lähtö pojun kanssa ei tapahdu ihan hetkessä, koska meillä on omat aamurutiinimme ja haluan viettää kiireettömiä aamuja nyt kun se on vielä mahdollista.
 
Tein kuitenkin muutaman mukavan löydön. Katsoin monia lasten vaatteita, mutta osasin kuin osasinkin jättää ne myyntipaikoilleen. Meillä kun ei juuri nyt ole tarvetta muuta kuin isojen poikien talvivaatteille, pojun talvihanskoille ja lämpimille Ugg:n tossuille, niin en viitsinyt niitä ostaa vain kaapin täytteeksi. En tiedä tulenko koskaan Ugg:n tossuja pojulle löytämään, mutta haaveilla saa... Kuten viimeksi mainitsin siivosin pojun vaatekaapin ja tosi paljon lähti pieneksi jääneitä vaatteita kirpputorille. Vein myös tällä hetkellä sopivista vaatteista ne joita ei luultavasti tule käytettyä ja suuremman kokoluokan vaatteista, jotka ei nyt enää näyttänytkään niin kivoilta. Pyrin olla ostamatta kaappiin liian isoja kokoja vain siksi, että ovat kivoja. Oikein kunnon tärppilöydöt toki nappaan mukaani, mutta vain ne ettei kaappi ole pullollaan vaatteita joita ei sitten tulekaan käytettyä. Niin kuin nyt. Pojulla on tosi monet housut kaapissa, mutta silti tulee käytettyä yleensä niitä muutamia...
 
Tässäpä näitä mukavia löytöjä, joita tulee oikeasti käytettyä:
Marimekko UUDET sukat 26-28, 1e
Me&i Seepra lakki 42/44, 0,50e
 
2kpl kaulalappuja / kuolalappuja, yht.0,20e 

Viking pesun kestävät lenkkarit 23, 5e 

H&M oikein pehmoiset ja lötköset, varmasti viileät shortsit 86, 0,50e 
Salama haalistaa väriä. On oikeasti tummanruskeat, eikä tuollaiset kulahtaneen näköiset. Olisikohan aika hankkia kunnon kamera? 

Muumi palapeli, 1e 

Isot Hello Kitty lelut, 1e
Nämä tyttökavereita varten, että meiltä löytyy sitten tyttölelujakin. Pojun serkkutyttö on oikein kovasti Hello Kittyn perään - toivotaan että nämä ilahduttavat sitten kun tulee meille leikkimään. 

Unicef kirja, 1e. Tämä oli omassa pahvissaan kiinni, eli UUSI. 
 
Vauvapulkka 0,50e.


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä aivan ilmainen! :) Näiltä myyjiltä ostin kolme tuotetta hintaan 1,50e ja sain valita vielä kaksi 0,50e-1e arvoista vaatetta kaupan päälle. Otin kaksi bodya, toinen ihan uusi - hintalappu kiinni. Nämä menevät eräälle pienelle pojalle :) Tässä "peräkontissa" oli kaikki 0,50e/kpl, ellei toisin mainita. Siinä oli vauvan sitterikin 1e!!! Ihmettelinkin ääneen, että se oli vielä siinä. Mitähän kaikkea siinä olikaan alun perin ollut?

   Poista
 2. Tosi halpa pulkka! Hello Kittytkin kivoja!

  Kiireettömät aamut on just niitä mistä itsekin nautin tällä hetkellä. Mulla tuli muuten omasta blogista kun etsin jotain niin vastaan sun eka kommentti. Sanoit siinä, että sulla on 3kk ikäinen poju :). Ei hitsi miten nopeasti aika meneekään kun meidänkin vauveli on jo 2kk!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä isoveljien kelpaa tällä pulkalla pientä pikkuveikkaa talvella vedellä. Jos vain saadaan lunta!

   Miten se aika meneekään. Muistan aina sen kun eksyin blogiisi ja olit juuri ilmoittanut olevasi raskaana! Minä sitten tihrustelin aikaisempia postauksia, että näkyykö sinulla silloin jo vatsaa. On ollut oikein mukavaa tutustua sinuun. Aivan ihanaa kun sinulla on nyt terve ihastuttava tyttölapsi siellä <3 Tällä tahdilla me ollaan pian mummoja :D

   Poista
  2. No niin ollaan! Nyt täytyy painaa jarrua :D

   Poista