maanantai 4. elokuuta 2014

Kaskisten pihakirppispäivät ja muita löytöjä

Tässäpä näitä viimeisimpiä löytöjä. Kävimme Kaskisissa kirppispäivillä, siellä oli torilla kirppismyyjiä ja monessa pihassa pihakirppis. Löytyi muutama ihanuus siskoni tulevaan joulukalenteriin. Teemme joulukalenterit toisillemme, jonne ostamme vuoden ajan kirppareilta tai kaupoista löytyviä edullisia (0-3e:n arvoisia) tavaroita. Ihan hömppää, kaunista tai muuten vain mukavia juttuja. Tarkoitus on ilahduttaa toista, vaikka toinen ei tarvitsisikaan kyseistä juttua voi hän lahjoittaa sen eteenpäin tai tehdä sillä mitä lystää. Idea on tärkein ja onkin oikein mukava joulukuu luvassa, sillä joka päivä saa avata sen päivän paketin. Tosin osa siskoni paketeista on vähän suurempia... Uskon, että tuo perinne tulee välillämme jatkumaan. Näitä siskoni ihanuuksia en täällä julkaise, koska lukee luultavimmin tätä blogiani, ettei nuo lahjat olisi enää mitään yllätyksellisiä.


Sitten niihin löytöihin. Näistä leluista maksoin yhteensä 5e.
Brio puukoira, jonka saa lötköksi ja sitten se aina asettuu takaisin tuohon samaan asentoon. Eli on kuin sätkynukke.
Iso Tuomas veturi, joka menee eteenpäin kun sitä laittaa ensin vähän taaksepäin.
 Fisher Price puhelin ja auton avaimet. Avaimien auto-osasta kuuluu ääniä ja auton etuvalot syttyvät.
Isot pojat ihmettelivät kuinka tuolla puhelimella kuuluu soittaa? Naureskelin aluksi, mutta mistähän he sen tietäisivät kun ovat kerran kännykkäajan lapsia. Siinä sitten opeteltiin soittamista tällaisella alkeellisella puhelimella..
 Rapu pehmohelistin.
Hiiri vaunulelu.
 
Muita löytöjä kirppareilta:
Metsola t-paita 98, 5e
 


Oravan pesä ja muita eläinlauluja lapsille kirja, ilmainen.
Tässä oli jo entuudestaan tuttuja ja minulle tuntemattomiakin lastenlauluja. Aivan ihanaa kun oli myös nuotit. Näitä on nyt tullut soiteltua ja lauleltua pojun kanssa.

2 kommenttia:

  1. Hahhaaa, hauska toi puhelinhuomio :). Enpä ole tullut ajatelleeksi, että joskus vielä lapset eivät tule ikinä tietämään mitään näistä vanhoista puhelimista, markoista, saati muista ikiaikaisista jutuista.

    Hyviä löytöjä taas. Ihana hiirivaunulelu. Löytäisinpä minäkin tuollaisen. Näyttävät vielä kuvissa niin siisteiltä kaikki lelut.

    VastaaPoista
  2. :D
    Nuo lelut olivat kyllä kaikki tosi siistejä, ettei tarvinnut erikseen niitä alata kuuraamaan :) Etköhän sinäkin vielä osu hyville leluapajille!

    VastaaPoista