lauantai 26. heinäkuuta 2014

Wasalandia

Kävimme perjantaina wasalandiassa.
Päivä oli erittäin kuuma, mutta Vaasassa tuuli onneksi mukavasti, että varjossa oli vähän viileämpi. Menimme sinne heti paikan auettua ja ihmisiä oli melko vähän, joten laitteisiin pääsi nopeasti. Sisäänpääsymaksu menee kaikilta, paitsi alle 3-vuotiailta, vaikka ei missään laitteessa kävisikään. Monet sanovat wasalandiassa olevan liian lapsellisia laitteita isoille lapsille, mutta onneksi me emme lähteneet tämän kauemmaksi. Monta laitetta kun jäi vielä käymättä läpi kun olivat poikien mielestä liian hurjia.
Ensi kesänä menemme varmasti uudestaan. Pojukin oli oikein tyytyväinen koko kolmen tunnin ajan mitä jaksoimme laitteissa olla. Poju pääsi myös elämänsä ensimmäiseen laitteeseen. Menimme karuselliin ja iloinen pikkumies istuskeli siellä sylissäni.
 Menin poikien kanssa muutamiin laitteisiin ja tukkijoki oli niistä paras. Pojat innostuivat ajelemaan myös tällaisilla vesimenopeleillä. Niin ihanan värinen pohja tuossa altaassa kun vesi näyttää niin raikkaalta.
 Laskin poikien kanssa myös isosta liukumäestä ja poju nautti tästäkin menosta. Pojun kohokohta taisi olla Walle-nallen tanssishow. Olin kahdestaan pojun kanssa katsomassa esitystä, että tästä ei ole ikuistettuna kuvaa, mutta voi kun toinen silmät suurella tapitti isoa nallea!
Kävipä tämä äiti vähän muistelemassa lapsuutta kummituslinnassa. Yksin kiersin sen läpi kun pojat eivät uskaltaneet ensimmäistä huonetta pidemmälle. Ikäsuositus oli 10-vuotta, joten ihan hyvä etteivät uskaltaneetkaan. Itse olen lapsuudessa kiertänyt saman kummituslinnan monta kertaa.
 Kaikinpuolin reissu oli oikein mukava ja ajelimme Mcdonalds:n kautta kotiin. Kyllä illalla oli väsyneitä poikia.
 
Huomenna juhlimme poikien synttäreitä ja leipomuksia tehdessä on vierähtänyt tovi jos toinenkin. Toivotaan, että huomenna ei olisi ihan niin kuuma kuin tänään.


2 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta! En ole käynyt ikinä itse Wasalandiassa. Se olen huomannut, että melko isoillekin lapsille jotkut laitteet vaan tuntuvat olevan vielä liian hurjia. Kävimme muutamia vuosia sitten erään jo kouluikäisen pojan kanssa Linnanmäellä ja häneltäkin jäi suurin osa laitteista kokeilematta arastelun takia. Kai se tietysti riippuu lapsestakin.

  Pakko sanoa vielä tähän, että itse en olisi mennyt kummituslinnaan! Olen niin säikky, että pelkäsin koko lapsuuteni kummitusjunia (ja sellaiseen kummitustaloon, jossa joutuu kävelemään en suostu vieläkään menemään XD) ja pidin aina silmät kiinni kun kavereiden painostuksesta sinne menin. Oikeasti vielä aikuisenakin pidän useimmiten silmät kiinni mikäli joudun kummitusjunaan :D :D.

  Ihana toi viimeinen kuva teistä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidin puoleen väliin asti korvista kiinni, kun äänet kummituslinnassa oli niin kovat, mutta sitten huomasin muitakin ihmisiä niin oli pakko ottaa kädet korvista pois :D Miehen kanssa juteltiin, että olisi mukava päästä kummitusjunaan.

   Poista