maanantai 14. heinäkuuta 2014

Markkina ostoksia

Markkinoilla tulee yleensä tehtyä heräteostoksia, koska milloinkaan ei tiedä kuka siellä sattuu olemaan myymässä. Korttimyyjä on aika vakio tuolla Kristiinankaupungissa ja yleensä nappaan häneltä edullisia kortteja mukaani. Nyt otin 20kpl kortteja ja ne maksoi yht.5e. Edullista kun miettii, että yksi postikortti maksaa kaupassa vähintään sen 1e:n.
Herneiden ja kevätkääryleiden lisäksi tuli tehtyä kirppiskadulta muutama löytö:
 Reimatec toppahaalari 80cm, 20e
Tämä on uudenveroinen ja väri tylsähkö musta. Kuitenkin ajattelin, että kaupasta kun ostaa toppahaalarin saa siitä pulittaa vähintäänkin 40e. Asusteilla saakin mukavasti piristettyä tätä mustaa. Edelleen hehkutan, että tämä on myös vedenkestävä, mikä on tällaisina talvina mahtava ominaisuus. Uutena en raaski näitä reimatec ulkovaatteita ostaa elleivät ole oikein herkullisessa alennuksessa.
Schleich talli, 8e
Tämä maksaa uutena n.90e, joten oli edullinen löytö. Eläimet tästä vielä puuttuu. Menee varmasti niin monessa eri leikissä mm. autotallina ja dinosaurustallina. Tiedä vaikka poju tykkäisi tähän sikalan perustaa ;)
 
 3kpl kaulalappuja yht.1e


Emmaljunga Deluxe paksumpi jalkapeite 4e. Tämä oli löytö, sillä meidän emmaljungissa ei ole kuin ohut jalkapeite. Katsoin tämän olevan musta, mutta kun kotiin päästiin niin tajusin tämän olevan tummansininen. Meillä on musta-ruskeat emmaljunga duo edget, joten tämä väri ei niihin oikein mene yksyhteen. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että tällä hinnalla tämä jalkapeite ajaa varmasti asiansa. Ei sitä tule varmaankaan niin paljoa käytettyä, että maksaisin tällaisesta käytetystä mustan värisestä 30-50e, mitä nyt nopeasti tuli netin kautta hintahaitaria tsekattua. Jos oikein edullisesti tulee musta vastaan, niin voin harkita, mutta eiköhän tämä varmasti pojun jalkoja viimalla ja räntäsateella lämmitä!

Onneksi ei tarvitse ihan vielä talvea ajatella! Mukavaa alkuviikkoa kaikille!


1 kommentti:

  1. Kivoja löytöjä taas! Itse kun ei ole päässyt kirpulle pitkään aikaan, ensin synnytyksen ja nyt tämän lomareissun vuoksi.. pitää korjata tilanne kun päästään kotiin :).

    VastaaPoista