sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Ale ostoksilla..

Vaatekaupoissa ei ole tullut pitkään aikaan kierreltyä, mutta Vaasassa käydessämme tuli poikettua muutamassa putiikissa. Itselleni en jaksanut etsiä vaatteita ja sovitella niitä kun olin yksin kolmen koplan kanssa, niin olisi yhdellä sun toisella soijaa pukannut.
Tässä kuitenkin muutama saalis ja tietenkin pojulle. En muista koska olisin pojulle uusia vaatteita ostellut, sillä kirppareilta löytää erittäin hyvin näin pienelle vaatteita. Suurin osa näistä on isompaa kokoa ja hyvä niin, sillä tällä hetkellä ei tarvittaisi kuin sukkia, mutta ne jäivät sitten alevillityksessä kauppaan..
Lindex:llä oli kampanja, jossa kanta-asiakas kortilla sai kaikista ale tuotteista -20% lisäalen.
 
Lindex yöhaalarit 80,  4,78e (norm.19.95e)

Lindex body 80, 2,38e (norm.9,95e)
Lindex housut 80 ja 86, 2,14e/kpl (norm.8,95e/kpl)

Lindex leijona paita 74, 2,38e (norm.9,95e)
Lindex yöhaalari 68, 5,95e (norm.14,95e)
 

Kappahl kala paita 86/92, ilmainen.
Kappahal:ssa oli ale tuotteet ota 3 maksa 2, ostin isoille pojille sukkapaketin ja pojulle boxerit. Tämä paita oli edullisin, joten sen sai ilmaiseksi.
Lindex sukat, 0,80e (norm.4,95e)


2 kommenttia:

  1. Vastavierailulle tulin. Ihania löytöjä. Katselin itsekkin näitä Lindexillä mutta niissä oli vaan aika isoja kokoja jäljellä ja mä en oo vielä hirveesti harrastanut tota isojen kokojen hamstraamista kun niitä on tullut sen verran tutuilta jo käytettynäkin ja tota hankittavaa on tässä vaiheessa muutenkin niin hirveesti. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa :) Joo, se on aina ihan sattumaa mitä milloinkin sattuu löytämään. Monesti nuo alevaatteet ovat rippeitä, jolloin on ihan onnesta kiinni löytääkö itselle sopivaa. Mukavaa kun olet saanut tutuilta vaatteita pikkuiselle.

      Poista