keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Minulle itselleni

Muutaman aivan ihanan löydön olen tehnyt nyt hiljattain myös itselleni. Nämä ovat olleet aika hintavia löytöjä, mutta kuitenkin edullisia kaupasta ostettuun hintaan verrattuna. Ajattelin, että saan ostaa nämä itselleni syntymäpäivälahjaksi. Nämä kun ovat ja pysyvät vuodesta toiseen, eivätkä kulu.
 
 Pentik poro ja uusi kynttiläpaketti poron sarviin, yht.30e
Olen haaveillut monta vuotta näistä pentik:n isommista poroista, enkä ole niitä koskaan raaskinut ostaa. Eivät ole ikinä alennuksessakaan (tai itse en ole ainakaan huomannut), joten normi hinta on näissä aika suolainen. Nyt eteeni tuli vihdoinkin tämä ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Nyt lähti 3kpl hopean värisiä (ei pentik) poroja kirpputorille, että sain mahtumaan tämän hyllyyn. Jos ne menevät kaupaksi, niin tämähän on melkein maksanut jo itsensä :)

Iittala Festivo kynttilänjalka 12e.
Olen joskun löytänyt samanlaisen mutta tätä matalemman (eli yksi rinkulaisen) kirpputorilta hintaan 4e.


2 kommenttia:

  1. Minä tykkään noista Festivoista tosi paljon. Meillä on niitä neljä, ne ovat lapsuudenkodistani tulleet meille. Oli minulla tosin ajanjakso, jolloin Festivot olivat kaapinperukoilla (joskus nuoruusiässä), mutta nyt ne ovat ihan suurimpia aarteita, tuovat mieleen muistoja omasta lapsuudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Festivot ovat ihanan ajattomia ja kauniita :) Sinullahan on niissä oikein tunneside, ihanaa kun olet ne säilyttänyt vaikka et ole niistä aina pitänytkään. Ovat kyllä aarteita jos olet ne lapsuudenkodista saanut!

      Poista