lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kristiinankaupungin markkinat

Olin ottavinani monta kuvaa markkinoilta, mutta ihmettelin ilmeisesti enemmän kuin olin puhelimen kameralla kuvia ottamassa, sillä kuvasaalis ei ollutkaan mikään runsaamman puoleinen.
 
 Markkinamyyjiä oli ihan uskomattoman paljon. Oli sellaisia joita ei ole muilla pienemmillä markkinoilla ollutkaan. Yksi sellainen uutuus oli tämä jäähilejuoma koju. Pitihän poikien testata tämmöiset ja se oli niin kylmää, että hetken olivat ihan kananlihalla ja kylmissään, vaikka ulkona oli helle. Onneksi merituuli puhalsi vähän viileätä tuulahdusta, ettei tuskaisen kuuma päässyt tulemaan ja pojukin viihtyi markkinatunnelmassa.
Tänä vuonna oli mahdollisuus myös helikopterilennolle. Mies olisi mennyt isojen poikien kanssa, mutta esikoinen ei uskaltanut. Itse olisin ilomielin mennyt, mutta poju oli mukana, joten en päässyt. Seuraavalla kerralla sitten. 

Junalla pääsee viimeistään markkinatunnelmaan. Myyjiä oli paljon enemmän kuin ennen. Kristiinankaupungissa on silta ja ennemmin vain tällä keskustan puolella oli markkinamyyjiä. Nyt sillan toisella puolella oli myös. Siellä oli iso lasten hurvittelualuekin, jossa oli pomppulinnaa ja karusellia. Saas nähdä onko poju ensi kesänä innoissaan karusellistä.
 Voi että tuota meren tuoksua, kuinka se voikaan tuoksua niin hyvältä? Aivan tuli lapsuus mieleen. Markkinoilla olimme kolme tuntia, emmekä silloinkaan ehtineet kiertää kaikkia kojuja läpi. Poju nautti kun sai ihmetellä hälinää ja ottipa tuo vaunuissa päiväunetkin. Oli oikein mukava ja ihana markkinapäivä.

Mitäs sieltä markkinoilta mukaan lähtikään? Siitä seuraavassa postauksessa.
 


2 kommenttia:

  1. Onko toi jäähilejuoma hyvää? Olen katsellut meidän lähifilmtownissa sitä usein, mutta en ole viitsinyt ostaa kun tuntuu ehkä vähän lapselliselta :D. Näyttää jotenkin raikkaalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itse erityisemmin pitänyt jäähilejuomasta, ehkä enempi juurikin lasten villitys. Tykkään juoman ottaa juomana ja jätskin jätskinä. Lapset kuitenkin pitivät tästä. Viilennyskeinona ilmeisen toimiva :D Kannattaa kokeilla!

      Poista