torstai 17. huhtikuuta 2014

Vauvalle

Eilen ehdin kiertää kirpputorin läpi kun vein myyntiin tavaraa.
Mukaani tarttui tämä ihastuttava kietaisu body lyhyillä hihoilla. Mikä onkaan sen kätevämpi vaate pikkuiselle kuin kietaisu bodyt!
 
Kerran olin vauvalle pukenut tavallisen pään yli vedettävän bodyn. No, olikin vaippaan tullut sellainen satsi tavaraa, että sitä oli sitten falskannut puoleen selkään asti. Kun olin vaihtamassa vaippaa ja pähkäilin miten saisin otettua bodyn vauvan päältä pois niin että mahdollisimman vähän itse vauva likaantuisi. Mies riensi apuun saksien kanssa. Oli sitä mieltä, että leikataan body pois päältä niin ei vauva likaannu. Enpäs antanut leikata. Nyt tiedätte syyn, miksi mies penkoo vaikka kaikki vauvan vaatteet läpi, että löytää sieltä kietaisumallisen bodyn. On se niin kätevä pukea päälle ja vielä kätevämpi riisua :)
 
Ellos 68cm, 0,50e
 
Viimeyönä valvottiin pikkuisen kanssa 2,5h, joten tänään mentiin sitten tuulettumaan ja kierrettiin kaikki kirpputorit mitä täältä meidän pikkukylästä löytyy. Hurjat 3kpl: Yksi 40-paikkainen, yksi 15-paikkainen ja seurakunnan kirppis. Hiljaista oli tuolla suurimmalla kirpputorilla. Lähes puolet pöydistä tyhjiä. Saalis oli kuitenkin tämä:
Lassie välikausiasu 80cm, 5e
Tätä ajattelin mamman luo. Tekevät varmasti puutarhassa sitten aikanaan hommia, niin tämä päällä on mukava touhata.

Me&i kaivuri paita 86/92cm, 2e

UUSI  Lovely bears velour haalari 68cm, 1,50e
Tämä on kätevä vaunuihin nukkuhaalariksi kun fleecehaalari tai välikausihaalari ovat liian kuumia.

Play zone velour housut 90cm, 1e
H&M Spiderman college takki 92cm, 1,50e

 Plasto auto, 0,50e

Postikin ilahdutti. Tänään tuli yksi huuto.net ostokseni:
3pommes tähti kietaisubody 68cm, 1e (+ postikulut 1,30e)


2 kommenttia: