maanantai 14. huhtikuuta 2014

MLL kirpparin saalis

Voi kun oli mukava käydä taas myymässä ja ostelemassa Kauhajoen mll:n kirpparilla. Olemme ystäväni kanssa käyneet jo monta vuotta sekä keväällä, että syksyllä kyseisessä tapahtumassa ja sinne on aina päästävä. Tavarat menevät hyvin kaupaksi, puhumattakaan ettei sieltä tulla kotiin tyhjin käsin. Ystäväni ei nyt päässyt, niin otin keskimmäisen poikani mukaani. Hän olikin oikein hyvä kauppamies ja on kuulemma tulossa seuraavallakin kerralla. Teki tuo pikkumies löytöjäkin, joita en edes ehtinyt kuvata, kun menivät heti käyttöön. Wii Batman peli 5e ja 2kpl hero factory lego settejä yht.5e.
 
Ostajia oli mukavasti ensimmäisen tunnin aikana, mutta sitten taas laantui ja viimeinen tunti ihmeteltiin toisiamme. Aina sama juttu, mutta kuitenkin kauppa käy ja se on pääasia. Leluja oli mielestäni vähänlaisesti - mikä oli pienoinen pettymys. Tavaraa jäi itselläni sen verran, että pitääpä varata kirpparilta pöytä. Ajattelin jos uskaltautuisin viedä oman paikkakunnan sijasta Kauhajoen kirpparille. En ole sinne koskaan vielä vienytkään. Höpinät sikseen, tässäpä näitä löytöjä. Plussan puolelle jäin reippaasti omien myyntien ja ostojen jälkeen, eli valtakunnassa kaikki hyvin.
 
Jny design haalari 86cm, 3e
 
Kappahl Nalle puh haalari 62/68cm, 0,50e
Pienet villasukat 0,50e
 
Lindex body 86cm ,  0,50e
 
Metsola body 80cm, 2e
 
 Me&i pöllö haaremit 50/56 , 5e
Me&i pupu haaremit 50/56 , 5e
Nämä olivat sen verran reilua, että menevät heti käyttöön :)
 
Tutta yöhaalari 62cm , 1e
 
 Me&i dino paita 98/104cm, 4e

 Reimatec välikausiasu 80cm, 32e

Tutta puolipotkarit 62cm , 0,50e
Tutta lakki 42cm , 0,50e
 
 
Ciraf kietaisubody 68cm, 1e
H&M Tikru paita 80cm, 1e
 
2kpl Aappa huppupyyhettä UUSIA, Yht.5e
 
Pussilakana, tyynyliina ja kaulalappu, ilmaiset
 
Ikea syöttötuoli, 5e
Tämä on niin kätevä kuljettaa vaikka jatkuvasti auton peräloosterissa. On kyläpaikassa (etenkin mamman luona) erittäin kätevä. Sinne kun ei voisi ajatella perinteistä syöttötuolia tilanpuutteen vuoksi, joten tämän saa kätevästi purettua ja kaappiin piiloon.
 
Hero factory lego, 3e
Kuvakone ja kiekot, 1e
 
Piirrustusalusta, ilmainen 


 Puma t-paita 152cm, 1e
 
Puma huppari 152cm, 3e
 
Löytyihän sieltä itsellenikin jotakin, tosin kuvissa ei näytä niin ihastuttavilta kuin päällä. Akrobatiaa en nyt käyttänyt , että olisin saanut kuvattua vaatteita päälläni, joten saatte tyytyä näihin kuviin:
H&M paituli, 1e
 
Kesätoppi, 1e
 
 Lindex paituli, 1e
 
Vila, 1e

Outfitters nation uudet farkut, 2,50e
 
H&M farkut, 2,50e 
 
Vaatteet ostin sovittamatta kun olivat niin edullisia, ajattelin etten korkealta putoa jos ei sovikkaan. No, paidat olivat kaikki ihania päällä. Nuo uudet housut ovat nyt vähän piukat, jos vielä tästä kilon-kaksi laihdun, ovat täydelliset. H&M:n farkut olivat minulle suuret!! No, nämä laitan kuitenkin kaappiin jos sitten palaudunkin imetyksen jälkeen takaisin siihen mitä olin ennen raskautta :)
 
4 kommenttia:

  1. Oi miten pirtsakat ja raikkaat pussilakana&tyynyliina! Ilmaiset? Ohoh. Myös haaremihousut ovat veikeät! Itsellä on nyt se tilanne, että ihan pikkaraisia vaatteita onkin pakko lähteä ostelemaan lisää, huomasin, että mulla on noita isompia kyllä riittävästi, mutta vauva ei välttämättä heti niihin 'mahdu' kuitenkaan. Eli kirpparille mars! :)

    VastaaPoista
  2. Olin myös ihmeissäni, että näin ihastuttavan pussilakanasetin sai ilmaiseksi :) Se oli "ota tästä" korissa, josta löysin myös tuon magneetti piirrustuslaudan. Joo, on se mukavaa kun vauvalle on oikeankokoista päälle pantavaa - ettei tarvitse liian isoja "kasvuvaralla" toiselle pukea. Jos olet kiinnostunut niin minulle jäi jonkin verran kauniita sekä tytölle, että pojalle sopivia kietaisubodeja, yöhaalareita ja puolipotkareita suurimmaksi osaksi koossa 56cm. Voin laittaa sinulle kuvan näistä jos olet kiinnostunut? Eikä ole pakko ostaa vaikka kuvan haluaisitkin. Pääsisi vain helpommalla ettei tarvitsisi kirpputorille roudata ;)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tuo itsellesi löytämä Henkkamaukan rusettipaita <3

    VastaaPoista