perjantai 4. huhtikuuta 2014

Haavelua

Itselläni on pitkään ollut sisustus/remontti fiilikset. Tekisi mieli antaa uutta ilmettä poikien huoneisiin. Olemme asuneet tässä rintamamies talossamme 6,5-vuotta ja laittaneet kaiken alussa uuteen uskoon. Nyt oma maku ei ole enää sama kuin oli silloin. Eniten silmääni pistää yläkerrassa pojille aikanaan tekemämme makuuhuone pimeällä hohtavine tähtineen ja sinisine puolipaneeleineen. Tämä kyseinen huone on nyt keskimmäisellä. Esikoisella on myös yläkerrassa meidän entinen makuuhuone romanttisine tapetteineen. Tarkoitus olisi pikkuhiljaa remontoida yläkertaa poikien valtakunnaksi. Sekä sinne johtavat silloin ruskeaksi maalatut portaat ja röpelöiseksi rempatut seinät. Tarkoitus olisi tarttua näiden huoneiden remppaamiseen pikkuhiljaa, jäähän isojen poikien sängytkin pian pieneksi. Niin se aika menee vauhdilla- minun pikkuiseni <3
 
Nämä olisi ihana bongata kirppikseltä tai kaupasta makeaan hintaan:
 
Isoille pojille parvisängyt, joiden alapuolelle sijoittaisimme sohvat, jotka saa levitettyä sängyiksi. Myös koulupöydällinen malli kiinnostaa.
 
Keskimmäisen huoneeseen turkoosia, valkoista ja hopeaa/harmaata:
Block valaisin turkoosi.

 
Turkoosit verhot ja nukkamatto.
Turkoosia tavallista puuvillamattoa on vaikea löytää. Siinä olisi kuitenkin mukavampi leikkiä ja rakennella legoilla. Nukkamatto kun syö legot, eikä pikkuautojen pyörät pyöri.

 
Esikoisen huoneeseen mustaa, valkoista ja harmaata: 
Ikean lack-hylly, mielellään mustan tai valkoisen värisenä. Tämän päälle saisi laitettua telkkarin ja vanhan 16-lokeroisen lack-hyllyn harmaat laatikot menisivät noihin koloihin piilottamaan lelut.

 
Molemmille pojille Zipit-päiväpeitot, ei sängyn petaaminen voi enää helpommaksi mennä :)
 
 
Pikkuinen tulee aikanaan saamaan meidän makkarin omaan käyttöönsä. Siihen on kyllä vielä aikaa ennen kuin tämä tulee ajankohtaiseksi. Sinne olisi mukava löytää tämä:
Eero Aarnio Puppy, vaikka missä koossa. Värinä ehkä eniten valkoinen olisi valloittavin. Tällainen oli kerran kirpputorilla, mutta en silloin tarvinnut sellaista eikä hintakaan ollut mikään edullisimmasta päästä - joten silloin puppy jäi jonkun toisen ostettavaksi.


Ja tietenkin näitä vanhempia muumimukeja itselleni hyllyyn ihastuttamaan:
 
Muumikannut, kello ja etenkin tuo pikkumyy figuuri olisivat nappilöytöjä. Muut muumifiguurit samalta "kaudelta" löytyykin. Ajattelin laittaa ne pienen pojun huoneeseen sitten hyllyä koristamaan.
 
 
Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä. Valkoinen piano. Olen pienenä oppinut itse soittamaan nuoteista pianoa. Sointuja en osaa kunnolla. Jos joskus saan pianon, haluaisin ottaa pianotunteja ja oppia soittamaan lisää.
 
 
 Huomenna saankin jo ruksata yhden asian yli ja ylihuomenna ehkä toisenkin :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti