maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kun kaikki ei mene ihan putkeen...

Joskus on vain näitä päiviä kun mikään ei ota onnistuakseen.
Uskoin samsungin kännykän olevan oikeasti kestävää laatua, sillä se on tippunut käsistäni, pöydältä ja vähän joka paikasta VAHINGOSSA lattialle. Joka kerta miehen ollessa paikalla hän kysyi: "Menikö jo rikki?". Tänään se sitten tapahtui. Ei vaan pysynyt kädessä vaan lipsahti alas, ilmeisesti juuri oikeassa kulmassa lattialle kolahtaen. Taas mies: "Menikö nyt rikki?" Naurahdellen käänsin puhelimen lattialta ja siinä se nyt sitten oli: rikki. Olisi vain pitänyt ottaa opikseni ja kuunnella miestä. Joskus ne miehetkin ovat oikeassa ;) Ja mikä ärsyttävintä, kytkypuhelin joka ei ole vielä pitkään aikaan maksussa. Kiukuttaa. No, sainpahan miehen ah niin ihanan harmaan iskunkestävän puhelimen käyttööni :D Eipä ole mikään siro naisen käsilaukkupuhelin, mutta mikä parasta - eipä mene rikki, ellei sitten satu oikeassa kulmassa maahan tippumaan. Jos tuon seuraavan saan hajalle, niin taitaapa tämä mamma ottaa perus 20e:n nokialaisen tuolta kaapista käyttöön. Sitten ei ainakaan harmita jos sellaisen saan rikki.
 
Pitäkäähän puhelinta kuin kukkaa kämmenellä - se voi oikeasti hajota!


 
Kun leivoin elämäni ensimmäisen kerran kuukausi takaperin korvapuusteja, vannoin että se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta. Helpommalla pääsee, kun ostaa kaupan pakastealtaasta pullia ja laittaa uuniin. Lapset kuitenkin pitivät pullista ja toivoivat, että leipoisin niitä taas. Päätin kokeilla soijakorvapuusteja. Ihan hyvin meni siihen asti kun sain pullat uuniin. Muistin paistoajan puolessa välissä, että raesokeri on tuossa pöydällä eikä pullien päällä. Eipä nuo sokerit nyt enää tarttuneet pulliin kun sinne uuniin niitä viimetingassa sujautin. Onneksi oli vielä toinen pellillinen odottamassa uuniin pääsyä ja niihin laitettiin raesokeria ja mantelirouhetta. Sitä vain ihmettelen edelleen, mitenkä korvapuusteista saa korvapuustien näköisiä...
 
 
 
 
Hyvältä maistuivat ja pullat katosivat niin aikuisten kuin lastenkin suuhun. Jäi niitä vielä muutamalle seuraavallekin päivälle.
 
Ei mitään huonoa, ellei hyvääkin. Tänään jo neljäs maidoton päivä ja vauva kiittää :)


4 kommenttia:

 1. Hyvän näköisiä pullia, nams! Voi aargh tuota puhelinta! Olen myös tiputtanut omani monesti (onneksi ei ole mennyt rikki!!!) ja nyt siinä ei ole edes kuoria, joten pahasti kävisi jos....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein vain pienen taikinan, kun en tiennyt tuleeko soijamaito pullista hyviä. No, ensi kerralla uskaltaa tehdä isommankin satsin. Jää vähän pakkaseenkin laitettavaa. Voi ei, toivotaan että sun puhelin pysyy ehjänä!

   Poista
 2. Jos puhelimesta on vain lasi rikki, niin sen saa uusittua itse ihan pikkurahalla. Me tilattiin ebaysta 10€:lla uusi lasi, jonka jälkeen puhelintoimi taas, kuin unelma. Ohjeet lasin vaihtoon löytyi videona you tubesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä puhelimeen ei riitä uusi lasi. Mies katsoi, että ebaysta tilattuna tähän uudet osat maksaa 120e jos itse korjaa. Katsoi jo nuita ohjeita you tubesta.. Jos suomessa korjauttaa se maksaa n.170e. Enhän mä uskalla tuota sitten enää käyttää jos sen korjauttaa... Tulee aika kalliiksi yksi puhelin.

   Poista