sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kirppistelyä

Perjantaina kävimme siivoamassa kirpputorilla. Kysyin myös saldoa ja nyt on viikossa tullut 45euroa, eli 10e plussalla paikkavuokran jälkeen.
Pöytääni mahtui mukavasti uutta tavaraa. Rekkiin mahtui nyt nuo vauvan pienet fleece haalaritkin, joten ainakin rekistä on myyty vaatteita. Aivan niin hyvin ei ole mennyt kuin olisin toivonut. Onhan tässä vielä 3 viikkoa jäljellä, että mitä vain ehtii vielä tapahtumaan.

Viimeviikolla esikoinen tuli koulusta. Sanoi, että opettaja oli pitänyt pahana kun ulkoliikuntatunnilla meidän jäpikällä oli ollut vielä talvikuomat jalassa. On ollut puhetta, että katsotaan lenkkarit kaapista, mutta jotenkin se on vain jäänyt. Eikä ole tullut mieleen, että ulkoliikunta alkaa kun ilmat sallii... Ei muuta kuin sovittelemaan lenkkareita. Kaikki olivat tietenkin pieniä ja ihme oli kun yläkerran vaatehuoneessa ei ollut yhtiäkään isompia lenkkareita odottamassa niin kuin yleensä. Onneksi keskimmäiselle mahtui vielä viimevuotiset lenkkarit.

Kun kävimme siivoamassa kirpparilla pidin silmäni auki, josko sieltä löytyisi lenkkarit. Löytyi yhdet erittäin siistit, mutta olivat vielä numeroa liian suuret. Nämä lenkkarit ovat ihan uudenveroiset, ei kulumaa nimeksikään. Päätin nyt ottaa opikseni ja nappasin lenkkarit mukaani 2e:lla. Onpahan sitten kengät odottamassa jos nykyiset jäävät yhtäkkiä pieneksi. Ei muuta kun citymarketin kautta kenkäostoksille. Tässäpä sitä taas opittiin. Kenkiä ostan lapsille tosi harvoin kirpputorilta - silloinkin niiden pitää olla erittäin siistit / uudenveroiset, että lähtevät matkaani. Kenkiä tulee ostettua varastoon kauppojen alennus myynneistä, jos sopivan edulliset sattuu tulemaan vastaan. Joten silmät auki :)
Young spirit 35, 2e
 
Tässä vielä muitakin kirppislöytöjä:
Lindex kietaisubody 68cm, 1e
Play zone harmaat velourhousut 70cm, 0,50e
 
 H&M fleecetakki 86/92cm, 3eTässä kuva kirpparilta täydennetystä myyntipöydästä:
 
On kyllä vähän liian umpattu täyteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti