torstai 24. huhtikuuta 2014

Huuto.net

Huuto.net on kauppapaikka, jota en ole hetkeen aktiivisesti käyttänyt. Ennen myin paljon poikien pieneksi jääneitä vaatteita huutiksessa. Tuntuu, ettei perusvaatteita huuda juuri kukaan joten en ole niitä lähtenyt huutikseen naputtelemaankaan.  MLL:n kirppareilla menee niin hyvin kaupaksi, että monesti tulee katsottua läpi poikien vaatekaapit keväisin ja syksyisin juurikin ennen mll:n kirppistä. Ehkä joitakin vauvan vaatteita voisin ajatella myyväni netissä, mutta kun vie kirpputorille myyntiin niin se on paljon helpompaa päästä eroon näistä vaatteista.
 
Vauvalle on tarjontaa vaatteista huuto.netissä ihan yllinkyllin. Nyt kun kietaisubodyt alkavat jäämään pieneksi on sieltä kätevä etsiä isompia kokoja. Kirpputorilta ei juurikaan kietaisubodeja löydy. Edelleen mies vannoo vannon niiden nimeen!
 
Näistä maksoin 13e postikuluineen:
Lindex Bamse body 68cm 

Lindex kietaisubodyt 68cm 

Lindex kietaisubody 68cm


2 kommenttia:

 1. Oi voi miten söpöjä! Ja tosi hyväkuntoisia!

  En ole itse ostanut mitään huutonetistä, olen siis kyllä huutanut siellä jotain, mutta ei ole sattunut sitten kohdalle se huuto kuitenkaan. Tuntuu minunkin mielestä turhauttavalta alkaa nakutella sinne tavisjuttuja, vaan niitä just voi myydä kirpparilla vaikka könttäpakettina jos siltä tuntuu. Kalliimmat tuotteet on asia erikseen.

  Mutta kyllä nämä nettimyyntipalstat on tosi käteviä! Tori. fi:tä olen käyttänyt paljonkin huonekalujen ja sen sellaisten myyntiin sekä ostoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olivat kuin uusia :)

   Tori on siitä kätevä kun pystyy rajaamaan alueen mistä katselee ja kun uusimmat ilmoitukset ovat automaattisesti ensin. Torin sivut ovat tosi selkeät, että niitä selailee usein ja mielellään :)

   Poista