maanantai 8. syyskuuta 2014

Tarjoushaukka

Pidän mainoslehtien lukemisesta ja juoksisin enemmänkin tarjouksien perässä, mutta tuo mies ei ole ihan niin tarkka kuin minä ja saattaa sanoa, että ostetaan se tarjoustuote nyt normaaliin hintaan täältä ettei tarvitse joka kaupassa juosta. Itse en pidä kaupoissa kiertelyä taakkana, vaan tykkään käydä ihan tavallisessa ruokakaupassakin. Meiltä kotoa onkin lyhyt matka noihin yleisimpiin ruoka-kauppoihin. Kärrytellen kun pojun kanssa tuolla kylällä kuljetaan, niin saatetaan poiketa joskus niissä kaikissa. Siwassa on nimittäin postin toimipiste, K-kaupassa lempparileipääni ja S-marketista puuttuu tuo leipäni, mutta muuten sieltä saa hyvät bonukset, iso valikoima tuotteita ja hinnat ovat edullisia. Sitä siis yleisimmin käytämme ruokaostos paikkana. Monesti nämä tarjoustuotteet ovat heräteostoksia ja sen mukaan teemme sitten ruokaa.
 
En ole kuitenkaan oppinut ostamaan "päiväys menossa" tarjouslihoja pakastimeen. Viime viikolla satuin käymään illalla ruokakaupassa ja siellä oli hinnoiteltu paljon -30% ylihuomenna päiväysvanhoja tuotteita. Huomisen vanhenevat olivat -50%. Aamuisin näistä tarjoustuotteista ei ole paljoakaan jäljellä, joten pitäisi oppia käymään ruokakaupassa vähän ennen sen sulkeutumista. Saisi näistäkin säästettyä kyllä pitkän pennin. Yksi tuote on jonka tuoreudesta en tingi. Nimittäin leivän pitää olla tuoretta. En tiedä mistä olen tämänkin nirsouden oppinut etten pysty syömään kuin tuoretta leipää. Jos leipä ei ole enää niin pehmeää käytän sen leivänpaahtimen kautta niin silloin se kelpaa minulle. Luojan kiitos pojat tai mies eivät ole nirsoja tai kovinkaan vaativia ruuan suhteen.
 
K-Citymarketissa oli lasten päivät ja kävimme sitten tarjoushaukka löytöjä tekemässä.
Käytiin ostamassa tämmöinen vaippavuori:
 Pampers:n vaipat olivat -40%, joten yhden vaippapaketin hinnaksi jäi 7,11e. Sehän on aivan ilmainen - kiitos Cittari kun teit yhden lapsiperheen jälleen kerran onnelliseksi! Käytämme pampers:n vaippoja ja yksi vaippapaketti maksaa 13,95e S-marketissa. Joten lähes puolet säästimme! Jos toivoa saisi, niin mam tuttipaketeistakin olisi kiva saada osta 3 maksa 2 tarjous...

Nyt kävimme ostamassa minulle uuden puhelimen. Tämä on ihan sama kuin se minun näytöstä rikkoutunut. Näytön korjaaminen maksaa n.150e ja tämä uusi puhelin oli 229e, joten nappasin nyt tämän mukaani. Ihanaa kun kuvan laatu on ihan toista luokkaa tuolla uudella puhelimella otettuna kuin tällä vanhalla. Nyt pidän tätä kuin kukkaa kämmenellä ja olen erittäin varovainen ettei se tippuisi ja saisi samaa kohtelua kuin aikaisempi puhelimeni.

Tällä viikolla alkaakin lähes kaikki harrastukset, joten menoa ja meininkiä on luvassa. Tekeminen ei ainakaan pääse loppumaan. Näistä harrastuksista sitten myöhemmin lisää...
Tässä pojun vauhdin hurmaa, kovasti tykkäsi istua kuorma-auton kyydissä kun isi vähän ajelutti poikaa.
 
Huomenna katsotaankin sitten viikonlopun kirppissaalista, joten pysykäähän kuulolla.
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Hups, aikamoinen vaippavuori! :)
  Meillä täällä on yleensä tarjouksena könttäsumma, jolla saa 2 tai 3 pakettia vaippoja. Viimeksi oli K-Supermarketissa 2 Libero-pakettia 20 euroa. Harmi vaan, kun juuri siirryimme Tyypin kohdallakin käyttämään Pampersia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Noita vaippoja menee kyllä yllättävän paljon! Melkein 1-paketti per viikko. Olen ehkä jopa liian herkästi vaihtamassa pojulle kuivaa vaippaa. Aina laitan kuivan vaipan kun lähdemme pihalle (vaikka olisi vain pienet lirut vaipassa- jotenkin tuntuisi inhottavalle itsestä mennä pissuisella vaipalla pihalle. Pampers:ssa on kiva tuo väriviiva josta näkee, onko vaipassa pissaa :)

   Yleensä citareissa pampersin ja liberon vaipat vuorottelevat tarjouksissa. Usein on 3pkt 27e tarjouksia, mikä on myös edullinen, mutta tämä oli kyllä niin huippu!

   Poista
 2. Voi mikä tarjoushaukka oletkaan! Tuo vaippavuori olisi kelvannut tännekin! En osaa itse etsiä tarjouksia, mutta pitää alkaa varmaan harjoittelemaan, ainakin vaippojen osalta. Meillä niitä meinaan menee kiitettävään tahtiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä harjaantuu ostamaan tarjousvaippoja, koska niitähän menee ja rahaakin siinä sivussa oikeinkin mukava summa, joten jos yhtään pystyy tässä asiassa säästämään, niin säästetään. Nyt mammuteilla on mukavia vaippatarjouksia cittareissa. Meillä ei ole täällä lähellä muuta kuin pienet S-marketit ja yksi iso cittari, siksi sitä jaksan mainostaa :D

   Poista
  2. Olen luullut, että siellä missä on cittari, ei Prisma ole kaukana. :) Liberon vaipat näkyivät olevan mammutti-tarjouksessa 3 pkt 25 € *vink vink Elina!*

   Poista
  3. Niin minäkin, mutta tuolta cittarista on lähimpään prismaan matkaa n.50km :D Ei tullut S-marketista prismaa, vaikka niin luultiin kun cittari tuli kaupunkiin. S-market pysyi pienenä kauppana.

   Poista