sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Sairastuvalla

Pojulle nousi yöllä kuume. Pieni oli yöllä yhtä kuuma kuin tulivuori. Tänään onkin ollut äidillä pieni väsynyt poika. Itsellänikin flunssa on tullut nyt kunnolla päälle. Korvat on ihan tukossa, että olenkin saanut pahoitella lähipiirille ettei äiti kuule kunnolla. Tiedättekö, että välillä onkin ihan hyvä ettei äiti kuule kaikkea ;)
 
Facebookin kirpputorilta löysin viime viikolla sängyn korottaja palikat. Nämä ovat käteviä kun pikkuinen on flunssassa, niin sängyn päätyä saa korotettua. Mikä parasta, näissä on kolme eri korkeus mahdollisuutta. Lisäksi ovat paljon hienommat kuin ennen käyttämämme puupalikat :D
 Sängyn korotus palikat, 5e
 
 Nämä palikat tulivat nyt tarpeeseen. Toivotaan, että pikkuisen nuhanenun on mukavampi nukkua kun pääpuoli on vähän ylempänä.

 Tänään löysin tällaisia pikkuisia Hello Kitty ja norsu pyyhkeitä. Nämä maksoivat yhteensä 2e. Menin ja pesin ne 60 asteessa, kun ajattelin niiden tietenkin tuon pesun kestävän koska ovat "pyyhe" materiaalia. No, nyt tuolla on kuivumassa hailun värisiä ja vähän kittanoita Hello Kitty pyyhkeitä. Kylläpä harmittaa! Eiköhän noihin nyt pojun nenua pysty vielä niistämään, Tässä kuitenkin ikuistettuna vielä väreissä olevat pikkupyyhkeet.
 
Mietin, että olisihan se hyvä pestä näitä 60 asteessa jos niillä pojun nenua / suuta / pukluja pyyhkii. Ainakin lähtevät pöpöt pois pesuissa. No, kestävät nyt sen aikaa kuin kestävät (vaikka harmittaakin)...


4 kommenttia:

 1. Voi ei mikä harmi! Tiedän tunteen kun olen itse tehnyt pariin otteeseen saman virheen! Harmittaa niin kovasti kun uuden veroinen juttu menee ihan pilalle! Toivottavasti kuitenkin parenette pian!

  VastaaPoista
 2. Täällä nyt köhii isäntä ja isot pojat. Toivotaan, että olisi pikaisesti selätetty tauti! Poju oli tänään vielä kuumeessa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inhaa, tiedän tunteen kun just oltiin vauvan kanssa kipeinä. Mä oon jo kunnossa, vauva vielä vähän pärskii, mutta ei tarvitse sentään joka aamu imeä räkää. Hei mulla blogissa sulle haaste! (Olet varmaan tosi kiitollinen siitä kun näet XD)

   Poista
  2. Kiitos haasteesta XD Enpä tuollaista haastetta osannut odottaakaan ;) Räpsinkin tänään jo kovasti kuvia...

   Poista