perjantai 26. syyskuuta 2014

Kirppistelyä ja kohti MLL-kirpparia

Päivät ovat kuluneet kirppistavaroiden etsimisessä, siis kaappien käymisestä läpi pienten vaatteiden osalta. Olen myös pojun leluja siivonnut ja ihan vauvasimmat saivat myös siirtyä kirppiskuormaan. Nyt on tavarat hinnoiteltu ja auto pakattu, sillä huomenna mennään kohti MLL:n kirpparia niin myynti kuin ehkä ostoaikeissakin.
 
Tässä viimeisimmät löytöni, FB:llä merkityt ovat facebookin kirppislöytöjä:
Kattolamppu ikea, 10e
Tämä kuva on otettu kirpparilta. Tämä lamppu tulee pojun omaan huoneeseen.
 
Ihanat korvikset, 1e
 
 Minun nykyiset lemppari korvikset, 1e
 
FB Lindex body 74, 1e
 
FB Lindex body 74, 3e
 
 Me&i frotee housut 86/92, 1e

 Viking core-tex lenkkarit 20, 3e

Tutta body 80, 1,50e 

 FB Me&i karavaanari paita 86/92, 3e

 FB Småfolk t-paita 86, 3e

 FB Småfolk body 86, 2e
 
FB Tutta norsu paita 86, 2e 

Lindex auto body 74, 2e
 
FB Kastelukannu, 0,50e
 
Muumi palapelikirja, 1,50e
Kaikki palat tallella ja erittäin siisti, tämä oli löytö!
 
Poju leikkimässä uusimmalla löydöllä.
Fisher price kilpikonna valolla ja äänillä, 1e
 
Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Hinnat kyllä taas niin kohdillaan noissa löydöissä. :) Tosi kivoja kuoseja vaatteissa. Täällä yleensä nuo Småfolk- ja Me & I-vaatteet on hinnoiteltu jonnekin noin 10 € tuntumaan, joten monesti jäävät ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä meinaa uskoa todeksi, ennen kuin vaate on itsellä - että oikeasti joku myy niin edullisesti. Odotapas kun näet mitä löytöjä tein MLL:n kirpparilla ;) Puin isoille pojille aikanaan paljon näitä printtivaatteita ja ajattelin, että olen jo ihan kyllästynyt niihin, mutta tässä sitä taas ollaan :D Me&i:n ja småfolk:n vaatteet ovat yleensä ylihinnoiteltuja, harvoin tulee herkkuja vastaan. Parhaimmat löydöt tekee kyllä näidenkin vaateiden osalta mll:n kirppareilla..

   Poista
  2. Arvaa vaan, googlasin tuon MLL:n kirppiksen ja tänäänhän sellainen olisi tuossa suht läheisellä koululla. XD Mutta kun, paino ei vielä ole siinä tavoitteessa, niin jää kirppistelyt väliin. Ensi sunnuntaina sellainen on tuossa toisessa läheisessä koulussa, niin jospa olisi välipainotavoite tuolloin saavutettu, niin voisin siellä piipahtaa. :)

   Poista
  3. Olen samaa mieltä tuosta ylihinnoittelusta! Vaikka kalliita ne ovat uutenakin. Mutta itse en ole niin kovasti meandin perään, että ostaisin :). Polarn o Pyretin vaatteita taas olen muutamia ostanut, tykkään raidoista ja raikkaista väreistä. On kyllä tosi hyvät löydöt ollut sulla ja varsinkin noi printtibodyt!!!

   Poista
  4. Pinkki pingu - Toivotaan, että pääset ensi sunnuntaina tekemään löytöjä mll:n kirpparille :) Nostan hattua, ettet lipsu tavoitteistasi!

   Elina - Kiitos. Me&i jakaa kyllä niin mielipiteitä, niin kuin ihan varmasti muutkin merkit, kuten polarn o pyret, reimatec, molo kids yms. Niistä joko tykkää tai ei tykkää :D Mutta onneksi jokaiselle on jotakin!

   Poista
  5. Lipsuin niin, että huolella harmittaa. :(

   Poista