perjantai 4. maaliskuuta 2016

Jotakin piristävää

Lasten hiihtoloma ja minun talvilomaviikolla olemme perinteisen yhdessäolon ja ulkoilun lisäksi käyneet synttäreillä Vaasassa, Keskisen kyläkaupassa Tuurissa ja tänään kävimme naapurikaupungissa shoppailemassa sekä kiertämässä muutama kirpputori. Ihanaa, kun kerrankin tarttui mukaan jotakin muuta kuin vaatteita ja leluja pojulle. Nyt olen saanut näin kevään odottelun kynnyksellä kodin remontti / sisustus innostuksen. Kyllä piristää kun saa edes vähän vaihtelua esillä oleviin esineisiin!

Rasia jonka sisällä oli kuusi lasia, yht.2,20e
Halusin rasian ja ajattelin, että saanpahan vietyä nuo lasit sitten heti eteenpäin, koska minulla on tällä hetkellä taas pöytä kirpputorilla. Kotona kuitenkin muutin mieleni. En oikeastaan ikinä osta astioita kirpputorilta, mutta nyt meillä on pojulla joku ihme pillikausi kun luovuttiin tuttipulloista joulun jälkeen. Ongelma on ollut siinä, että meidän juomalasit ovat sen verran pienehköjä, että pillit ovat niihin armottoman suuria, joten nämä jos mitkä ovat oivat pilli- ja limulasit. Jäävät siis meidän astiakaappiin.

 Lyhty 2e, welcome kyltti 0,50e
En ole koskaan tykännyt mustasta väristä, mutta nyt mustan värin villitys on iskenyt minuun ja kovaa. Welcome kyltti etsii vielä paikkaansa eteisestä tai leikkimökistä.

Friends kyltti, 3e 

Vaihdoin pojun huoneen hyllylle tavaroita ja voi että kun piristi mukavasti!
Hyllyllä oleva pupu on myös kirpputori löytö 1,50e.

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Ihanaa, kun olet taas "linjoilla"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidänkin kuulumisia on ihana lukea pitkästä aikaa :)

   Poista
  2. Kiitos jättämästäsi ihanasta kommentista!! <3 Tuli niin hyvä mieli. <3 <3

   Poista
 2. Olet tehnyt kivoja kirppislöytöjä. Erityisesti pidän tuosta tähtirasiasta. Itse en ole viime aikoina löytänyt oikein mitään kivaa kirppareilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kannattaa odottaa! Joskus menee pitkiäkin aikoja ettei tule tehtyä löytöjä ja sitten on aikoja kun tekee nappilöytöjä jatkuvasti :)

   Poista