lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen värittämiä löytöjä

 Kerrankin satuin osumaan myyntipöydän kohdalle johon oli ilmeisesti juuri hiljattain tuotu tavaraa, sillä siitä pöydästä lähti matkaani samalla kerralla kaikenlaista kaunista.. Nämä alla olevat löydöt olivat kuitenkin kaikki eri kirpputoreilta. Olipahan sattumaa, kun löysin nämä kaikki kuitenkin samana päivänä:
"Linnun häkki", 8e

Hopea kimalteinen lintu, 1e

Pääsiäisväritteiset valot, 2e


Liimasin linnun lintuhäkkiin kuumaliimalla ja niinhän noista tuli minun silmiäni hivelevä kaunis kokonaisuus eteisen pöydälle. Home kyltti ostettu aikoinaan kirpputorilta, muistaakseni 5e:n hintaan, Pattereilla toimivat valot ovat tuohon kyllä kuin piste I:n päälle, sillä eteisessä meillä ei ole pistorasiaa.

Pääsiäisperinteen mukaisesti poikia odotti pitkäperjantain aamulla namipussukat keittiön pöydällä. TÄÄLTÄ voit lukea mikä pääsiäisperinne? Voit myös kurkata viime vuoden pääsiäispussukoihin.

Tänä vuonna isojen poikien pussin sisältö näytti tältä. Tosin, yksi iso suklaamuna puuttuu kun sitä herkuteltiin tässä välissä kun äiti nappasi kuvan sisällöstä.

Poju sai tänä pääsiäisenä omasta pussistaan kinder munan. Voi sitä iloa ja riemua! Pienin iloitsi ihastuttavasti suklaamunan lelu yllätyksestä.

Kaikenkaikkiaan meillä on ollut mukava ja perhekeskeinen pääsiäinen, Kaikilla 4 päivän loma, joista vielä kaksi päivää jäljellä. Huomenna isot menevät laskettelemaan ja me taidetaan pojun kanssa mennä laskettelemaan pulkalla kevät talven viimeisiä pulkkamäki laskuja. Jos napattaisiin kaupasta makkaraa mukaan ja tehtäisiin laskettelurinteen kupeessa olevalle kodalle nuotio  - siinä sitä olisi tällaiselle ei niin retkeilevälle perheelle roima annos retkeilyä ;)

Mukavaa pääsiäistä!

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä. Erityisesti nuo pallovalot ovat ihanat ja edulliset. Ne olisi taatusti kotiutuneet myös meille, jos kirppispöydässä olisivat vastaan tulleet.

    Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista