keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Suksitaan sitten kun kasvetaan

Isoilla pojilla oli aikoinaan harjoittelusukset, jotka laitetaan omiin kenkiin kiinni. Ne eivät pysyneet jaloissa, ei sitten millään. Nyt ajattelin viisastuneena ostaa eteen tullessa pojulle muutamat sukset jemmaan. Tänä talvena eteeni osui tällaiset facebookin kirpparilta:

Fisher 120cm sukset ja sauvat, 15e

Monoja etsin sitten kun alkaa suksien koko käymään ajankohtaiseksi. Odotan jos eteeni sattuisi vielä lyhyemmät sukset ensi talvelle ja laskettelusukset, niin saataisiin pikkumies ensi talvena ihan oikeasti suksimaan mäkeen ja ladulle. Jospa tämäkin äiti olisi sitten vihdoin ja viimein ansainnut ne kauan himotut sukset itselleen. Niitä ei vain meinaa käytettynä löytyä, joten ehkä täytyy mennä alennusostoksille  kun lumet tuosta sulavat. Jos sattuisi viimeisiä kappaleita löytymään vielä omaa kokoa ja saisi ne oikeasti edullisesti. 

Toivotaan, että talvet ovat vielä jatkossakin lumisia.


2 kommenttia:

  1. Mun mielestä noi sukset on kyllä tosi oiva löytö! Meillä äidinkin pitäisi opetella hiihtämään, eli ehkä sitten ensi vuonna mennään Tyypin kanssa yhdessä opettelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin helppo itse opetella samalla kun lapsetkin harjoittelevat - oma opetteleminen menee siinä sivussa. Näin me viime vuonna laskettelua harjoittelimme - minä ensikertalaisena :)

      Poista