perjantai 27. helmikuuta 2015

Kauppojen alelöytöjä

Talvialen loppuessa kaupat alentavat entisestään aletuotteiden hintoja. Joskus löytöjä ja kirppiksiä edullisempia sellaisia voi löytää myös kaupasta. Jos sattuu vain olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tämä sama sääntö pätee myös kirpparilöytöihin :) Monesti tulee ennakoitua ja ostettua talvivarusteita yms. seuraavalle talvelle. Jouluvalot ja joulukoristeet ovat yksi tämmöinen säästökohde, joita oikeasti kannattaa ostaa suurella alella vasta joulun jälkeen seuraavaksi jouluksi. Toki niitäkään ei ihan rajatonta määrää tarvita... 
 
Itse arvostan kierrätystä, mutta joskus on mukava löytää uusia kirjoja ja vaatteita jopa edullisemmilla hinnoilla kuin kirpputoreilta. Sittenhän tämä tarjoushaukka kyllä nappaa nämä löydöt mukaansa. Näitä on mukava lukea toisista blogeista, joten tulen bloggaamaan ehkä enemmänkin myös kauppojen alelöydöistä.

Blogin alkuaikoina postasin Reimatec:n haalareista, jotka olivat tällaisia alelöytöjä, postaus löytyy täältä . Olin löytänyt haalareita edullisesti ja tänä talvena tämä toinen setti osoittautui nappiostokseksi. Tuota pipon kokoa mietin, mutta niin vain osui ja upposi koon arviointi kohdalleen!

Reimatec toppahaalari 74cm, 42e
Reima pipo 46cm, 7e
 
Tänään kävimme Citymarketissa ja siellä oli Lassien talvitakki ja -housut kokoa 92cm. Hinta 20e, ovh 59,95e. Mietin olisikohan tuo asu liian suuri vielä ensi talvena? Ulkovaatteet kun ovat mitoitukseltaan reiluja. Kaapissa on odottamassa kyllä 80cm reimatec:n takki, joten voi olla että se on joko sopiva tai liian pieni ensi talvena. Se on Reiman tehtaanmyymälästä alennuksesta ostettu, joten täyttä hintaa en ole siitä maksanut. Vaikka näitä edullisia löytöjä kaupoista tekeekin niin hutiostoksina eivät enää olekaan niin edullisia. Jos koko onkin seuraavana kautena väärä tai eteen tulee jotakin paljon ihanampaa... Joten nyt olen kahden vaiheilla tuon Lassien asun kanssa. Kuvaa en siitä netin ihmeellisestä maailmasta löytänyt.
 
Tässä nämä edulliset löydöt:
K-Citymarket kirjat 1e/kpl, yhteensä 5e.
Tuo Piraatti-Paten pottakirja on aivan ihana. Kun nappia painaa kuuluu hurrausääniä :)

Halpa-hallissa oli aletuotteilla lisäale -50%.
Tutta paita 80cm, 3,50e
Tutta bodyt 86cm, 3,50e/kpl
 
Mitä alelöytöjä sinä olet tehnyt kaupasta? Ostatko seuraavalle kaudelle vaatteita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti