torstai 19. helmikuuta 2015

Äippäkirppis ja tuplalöytöjä

Niin se vain on kevätkausi korkattu kirppareiden suhteen, sillä keväällä alkaa ihanasti nämä kirppistempaukset. Tai onko edes kevät? Ei vielä, mutta siltä tuntuu kun on niin lämmin, aurinko paistaa ja lumet sulavat. Pelloilla ei ole enää nimeksikään lunta. Seuraavaksi olisi vuorossa MLL:n kirppis, jonne olisi tarkoitus taas itsekin rientää myyntitouhuihin. Edelleen hehkutan näiden kirpputorien perään joissa myyjä on itse paikalla - mikäs sen mukavampaa kaupantekoa kuin nähdä tuttuja ja jutella myös tuntemattomien kanssa kirppistelyn lomassa.
 
Käväisin äippäkirpparilla löytöjä tekemässä. Leluja ei ollut juurikaan, useimmat olivat vauvaleluja, joita ei meillä enää tarvita. Jotakin mukavaa kuitenkin löysin - vaatteista puhumattakaan:
Puinen tattitorni ,1e
 Tämä oli pojun mielestä oikein mukava lelu. Taitavasti osaa pujottaa renkaat takaisin tikkuun. 

Little people hahmot ja vene kylpyleluksi, yhteensä 1e
 
Magneetti muotopalikat, kestävät myös vesileikeissä olemisen, 2e
 
Muumi palapelit, 2e/kpl
 
Kamera äänillä ja valolla, 1e
Cars värikkäät autot kylpykirja, 0,50e
 
Hello Kitty, Nalle Puh ja Muumi äänikirjat 1e/kpl
 
Potkuauto, 2,50e 
Näitä "vanhanmallisia" potkuautoja en ole nähnyt kaupoissa. Nykyiset potkuautot ovat tosi leveitä tuosta istuinosasta. Nyt myynnissä oli hieno Toy Story potkuauto, mutta se oli juuri semmoinen järeä ja leveä. Vaikka siinä oli kivat äänet ja liikkuvat efektit, niin tämä vei kuitenkin voiton. Mikäs sen mukavampaa kuin piilotella pieniä aarteita tuonne auton sisälle, luukun alle. (Se aikaisemmin löytämäni potkuauton ratti meni rikki, kun isot pojat sillä leikkivät, joten uusi tällainen olikin tänne tupaan tervetullut.)

Me&i tipuhaaremit 86/92, 3e
Me&i sieni paita 86/92, 5e
 
Huomasin kotona, että meillä on jo tällainen sienipaita, joten tämä lähtee kirpputorille ja saan varmasti tästä omani pois. Se näissä me&i:n vaatteissa onkin mukavaa, ostat sitten uutena tai käytettynä niin oman käytön jälkeen jälleenmyyntiarvo on vielä oikeinkin kiva. Eli lopulta vaatteet maksavat uutena ostettuinakin saman verran kuin edullisemmat vaatteet marketeissa. Ja joo, meillä on myös markettivaatteita joten en pidä niitä yhtään sen huonompana kuin muitakaan vaatteita. Niiden jälleenmyyntiarvo on useimmiten melko mitätön - oman myyntikokemuksen pohjalta sanottuna. Kirpputorilla saa melkein ilmaiseksi antaa vaatteita että saavat uuden käyttäjän. Onneksi on nettikirpparit mm.facebook, siellä saa melkein parempaan hintaan menemään kuin paikallisella kirpputorilla, myös ne perusvaatteet. Kirpparilla menee kyllä tavara ja lelut, mutta jostain syystä vaatteet ei niinkään. Juuri vein laatikollisen pojun vaatteita hinnoiteltuna 0,50e-1e hintaan. Toivottavasti menevät kaupaksi. Jos ei niin neuvolan "ota tästä"-kaappi on niille seuraava koti.
 
 Tutta body 92, vastaa enemmän kokoa 80-86, 3,50e

 Me&i dino paita 86/92, 3e
Me&i Harry paita 98/104, 3e

 Me&i sirkus t-paita 98/104, 3e
Lindex muumi paita 104, 1e

Benetton paita 86, 1e
H&M paita 86, 1e
Lindex Cars paita 86, 1e 

Name it shortsit  80, 1e
Småfolk paita 86/92, 5e

Me&i traktori t-paita 74/80, 4e
Me&i pöllö paita 86/92, 6e

Lindex mustekala yöhaalari 80, 0,50e
Lovely bears shortsit 80, 0,50e
 

Me&i omppuhaaremit 86/92, 5e
Me&i sieni body 74/80, 3e
 
Omppuhaaremit olikin meillä tässä koossa jo odottelemassa, joten nämä yksilöt matkaavat kirpputorille.
 
Tässäpä nämä tällä kertaa. Oikein mukavaa ja ihanaa loppuviikkoa kaikille! Itsekin nautin vielä näistä muutamista lomapäivistä.


7 kommenttia:

 1. Ohhoh, ootpa halvalla löytänyt noita M&I vaatteita :o Aivan ihanat rakkaudet noi tipu- ja omppuhousut :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen oikein mukavasti tehnyt me&i löytöjä, niistä kun monesti pyydetään ihan maltaita!

   Poista
 2. Onpa tosi hyviä kirpparilöytöjä. Pienille lapsille löytää vielä niin kivasti esim. vaatteita, isommille se on jo paljon haastavampaa. Itse en ole viime aikoina löytänyt kirppareilta yhtään mitään. Aiempaa vähemmän olen kierrellytkin, mutta mitään ei ole myöskään tarttunut matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä isoille lapsille enää meinaa löytyä kirppareilta mitään. Se on jännä kun joskus menee tosi kauan ettei löydä mitään ja on se kyllä niin palkitsevaa sitten kun vihdoin ja viimein eteen tulee jotain ihanaa - nappilöytö :)

   Poista
 3. Miten ihana tuo sienibody! :) Mä voisin taas olla halukas ostamaan noita teiltä sitten, kun ne jäävät teille pieniksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sienibody oli kyllä tosi suloinen. Monesti ystäväni ostaa minulta joitakin pojun vaatteita ennen kuin ehtivät kirpputorille.

   Poista
  2. Pitää joskus tehdä vaihtokauppoja - sinulla oli niin ihania juttuja mitä veit myös kirpparille, että olisin voinut muutaman jutun sinulta ostaa ;)

   Poista