lauantai 13. joulukuuta 2014

Löytöjä osa 3/3

Tässä nyt vielä tämä viimeinen osa kirppislöydöistäni. Olen kierrellyt kirpputoreja nyt satunnaisesti, joten löytöjäkään ei ole osunut kohdalleni usein. Nyt olenkin pyrkinyt "ihan kiva" löydöt jättämään kirpputorille ja ottamaan ne mitkä oikeasti tulevat käyttöön.

Varasin taas näin joulun alla viikon kirppispöydän ja veinkin tavarani eilen myyntiin. Nyt vein aivan uutta tavaraa ja siivosin pojun vaatekaapin jälleen kerran pieneksi jääneistä vaatteista. Olen pyrkinyt hävittämään jollakin konstilla nuo mitkä ovat siellä kirpputorilla vierailleet useamman kerran. Lähinnä siis minun ja pojun vaatteita. Jos eivät mene kaupaksi pilkkahinnalla fb:n kirpparilla vien pojun vaatteet neuvolan "ota tästä" kaappiin ja omani lahjoitan seurakunnan kirpputorille.

 Mietin tässä itsekseni, että olisiko oma kirppismyynti blogi kiva? En tiedä, ehkä myöhemmin kun lukijoita on enemmän niin tämä voisi ollakin toimiva tapa kirpputorin lisäksi vähentää pieneksi jääneitä pikkumiehen vaatteita. Kierrätykseen liittyvä arvontakin kutkuttaisi, mutta jos lupaan että kun 20 lukijaa on virallisesti blogissani niin voin pienen arvonnan järjestää ;)

Mutta niihin löytöihin.
Olimme ystäväni kanssa myymässä MLL:n kirpputorilla ja tässä tämän marraskuisen tempauksen myyntipöytäni:

 
Löytöjä tarttui mukaani MLL:n kirpparilta niin kuin aina:
Fisher Price leikkipöytä. Tämä soi ja tässä on kaikenlaista nippeliä ja nappelia. 3e
Oli muuten niin likainen kuin kuvitella voi. Kuivanutta puklua yms. Ei muuta kuin hammasharja käteen ja pesuhommiin. Nyt on puhdas ja toimiva lelu pikkuisella. En olisi itse kyllä kehdannut noin likaista lelua laatikkoon laittaa. Hinta ei ollut mikään päätä huimaava, joten tokihan tuon eteen vähän vaivaa näki.

Muumi puhelin, 4e
Tässä on niin kovat äänet, että piti heti laittaa äänien kohtiin tuollaiset paperi-teippi-viritykset.
Hyrrä 1e

Mammut jakkara etsimässäni keltaisessa värissä, 2e
Tällainen toinenkin pitäisi löytää vielä jostakin.

 
Me&i avaruus paita 98/104, 1e

Nokian uudenveroiset kumisaappaat 21, 2e

Itsetehty body 80, 0,50e

Nuppipalapelit, 1e/kpl

Me&i paloauto paita 98/104, 1e
Polarn o pyret raita paita 98, 1e

Lindex kala bodyt 80, 0,40e/kpl

Reima pipo 50, 1e
Sukat 19-22, 1e

Me&i auto t-paita 98/104, 5e
Me&i siilipaita 98/104, 3e

Me&i robotti t-paita  74/80, 1e
Me&i tipu paita 74/80,1e

Lindex työkalu body 86, 0,20e
Tutta leijona body 80, 0,50e

Reima välikausi takki 104, 4e
Reima välikausi housut UUDET 110, 5e

Me&i kuumailmapallo body 86/92, 2e
Lindex vihreä body 80, 1e
 
Pampers UUSI vaippa paketti, 5e
 
Tavaraa meni tuolla tuttuun tapaan kaupaksi. Plussan puolelle jäi vielä oikeinkin mukavasti omien ostosten jälkeen, joten keväällä taas uudestaan!

2 kommenttia:

 1. Todella kivoja löytöjä edullisesti =) Itsekin ostanut joitakin kertoja uhalla esimerkiksi likaisia vaatteita ja toivonut, että lähtee pesussa puhtaaksi. Onneksi on lähteneet. Pitäisi joskus itsekin käydä MLL:n kirppiksellä, niitä on kovin kehuttu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavia löytöjä ja edullisesti :) Joo, välillä pitää ottaa riskejä ja on se mukavaa kun edullisesta vaatteesta / tavarasta saa toimivan kun näkee vähän vaivaa. Monesti soivissa leluissa ei ole pattereita ja saa arpapelillä ostaa senkin uhalla ettei lelu toimi. Harva ostos on osoittautunut toimimattomaksi tai tahrat ikuisiksi.

   Suosittelen lämpimästi MLL:n kirppareita! Jos on myyjä itse myymässä pöydän takana on mukavaa, kun saa aina vähän pyöristettyä summaa jos ostaa samalta myyjältä monta asiaa.

   Poista