torstai 11. joulukuuta 2014

Joulupukin paketista lisää tunteja?

Kylläpä aika rientää! Nyt kun olen aloittanut työt, tuntuu ettei ehdi tehdä mitään ylimääräistä. Jouluaattoon ja isojen poikien joululomaankaan ei ole enää kuin muutama päivä. En muista koska aika olisi mennyt näin nopeasti? Siispä pahoitteluni, etten ole tänne ehtinyt juurikaan raapustelemaan. Monesti tulee luettua ensin muiden suosikki blogieni postauksia ja sitten kun olisi oma vuoro kirjoittaa on aika vierähtänytkin niin, että monesti tulee valittua uni kirjoittamisen sijaan.
 
Haikeaa on ollut kun muutama blogi on hiljentynyt tyystin. Jotenkin sitä on niin kiintynyt joihinkin blogeihin ja vaikka siellä ruudun takana olevat ihmiset ovat minulle oikeasti tuntemattomia, niin tuntuu kuin he olisivat minua lähellä. Samaistuminen muiden blogeihin ja heidän aiheisiinsa saa aikaan tunteen, että meillähän on asiat ihan samalla tavalla, enkä olekaan ainoa tätä laatuaan ;) Elina? Sua kaivataan, sekä erästä blogia, jonka aihepiirinä on ollut lapsen allergia ja josta olen saanut ihan mahdottomasti apua sekä vertaistukea pojun allergiaan liittyen. Tämä jälkikäteen mainittu blogi on poistettu :(
 
 
 
Menipä syvälliseksi. Siispä siirrytään "pinnallisiin" kuulumisiin meiltä. Pojun 1-vuotis synttäreitä juhlittiin mukavasti viikonloppuna. Kovasti oli ihmeissään vierasmäärästä ja paketeista. Onneksi pojun 3-vuotias serkkutyttö oli innoissaan auttamassa pakettien avaamisessa. Selvä suosikki lahja oli iso koira pehmolelu. Tämä on saman kokoinen kuin 1-vuotias itse.


Ja jottei meillä kiire loppuisi, niin viime viikon torstaina hoitaja soitti, että poju on kuumeessa. Poju olikin sitten to-pe poissa ja mies jäi pientä potilasta hoitamaan. Viikonloppuna oli ne synttärit ja poju parani onneksi sunnuntaiksi. Maanantaina olin esikoisen kanssa korvien putkituksessa ja nyt keskimmäinen on oksennustaudissa! Minä olen vuorostani poissa töistä ja sisimmissäni toivon ettei minuun tarttuisi tuo kamala tauti! Tammikuun ensimmäisinä päivinä on sitten pojun korvien putkitus. Kolmen peräkkäisen korvatulehduksen ja antibioottikuurien jälkeen toivon, että korvat saadaan vihdoin ja viimein tuolla kuntoon.
 
Ensi viikolla minulla alkaa työ toisella osastolla esimieshommissa, joten päivät pitenevät työrintamalla ja työt lisääntyvät. Avoimin mielin olen tarttumassa tähän uuteen haasteeseen. Ihanaa, uusia tuulia :)
 
Oikein mukavaa ja rauhallista Joulun odotusta teille kaikille. Täälläkin rauhoitutaan ja hiljennytään viimeistään jouluaattona...

2 kommenttia:

 1. Olipas ihana lukea teidän kuulumisia!
  Pikaista paranemista sairastuvalle ja ihania päiviä ennen joulua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sinullekin mukavia päiviä ennen Joulua :)

   Poista