maanantai 15. joulukuuta 2014

Kirpputorilta

Monessa blogissa on ollut aiheena se onko sopivaa ostaa joululahjoja kirpputorilta? Itse osaisin arvostaa kirppikseltä löytyviä lahjoja jotka löytyisivät minun paketistani. En ole koskaan aiemmin löytänyt näin joulun alla uusia leluja yms. tavaroita kirpputorilta. Näillä tarkoitan ihan avaamattomia pakkauksia tai sellaisia, joissa on hintalappu vielä kiinni. Tänä jouluna aijon tehdä poikkeuksen, sillä minulla on esikoiselle löytynyt Find peli 4e, keskimmäiselle löytynyt kaksi pyssyä ja miehellekin on löytynyt hurjan edullinen paketti pukin konttiin, mutta siitä en uskalla täällä vielä kertoa, ettei mies vain tiedä blogia lukiessaan sitä jo ennakkoon. Nämä kaikki ovat ihan uusia, paketissaan olevia tai niissä on hintalappu vielä kiinni. Ihan harmittaa, kun en ole muistanut ottaa noista lahjoista kuvaa ja olenkin ne ehtinyt jo paketoimaan.
 
Itse en laittaisi joululahjaksi kirppistavaroita, jotka ovat käytettyjä. Mielestäni joulupaketissa pitää olla uutta (vaikka itselleni kelpaisikin esim. vanha astia jota keräilen, eikä sitä saa enää uutena tms.). Toki joulukalenteriin / joulusukkaan voin laittaa kierrätys tavaroita. Kaikilla ihmisillä on omat tapansa ja toiset osaavat arvostaa käytettyjä joululahjoja, joten kaikki tekee niin kuin itse haluavat. On ihana lukea muiden kirppislöytö joululahjoista ja nostan hattua heille jotka todella arvostavat näitä kierrätyslahjoja :)
 
Tässä kuitenkin viimeisimmät löydöt:
Marimekko ruokalappu, 1e 

Muumi mamma, 2e 

 Kaksi puhuvaa nukkea, 2e/kpl
 
Muumi pussilakana, 3,50e
Paul Frank kaulalappu, 1e 

Muumi puinen palapeli, 2eMuumi kirjat UUSIA, 2e/kpl

ME&I UUSI ruokalappu, 2,80e


2 kommenttia:

 1. Moi taas! Sori kun on tosiaan jäänyt nyt nämä blogit ihan tyystiin seuraamatta. Nyt kello on 00.00 yöllä ja muu perhe saateltu sänkyyn niin on sekuntti aikaa ennen kuin pitää itsekin kaatua lakanoiden väliin.

  Niin toi on vaikea aihe, että antaako lahjaksi kirpparitavaraa.. Jos se on täysin uusi niin toisaalta miksei? Ja tavallaan oikein hyväkuntoisetkin kelpaavat lahjaksi-tai siis kelpaisivat itselleni koska muutenkin harrastan kirppuja, mutta mitä sanoo ihminen joka ei ikinä osta käytettynä mitään? Sen kun tietäisi.

  Tähän mennessä olen itse antanut 'lahjana' kirpparitavaraa kun ei ole ollut kyse mistään juhlapäivästä vaan ikäänkuin sellaisena 'haluan vaan ilahduttaa sinua'-lahjana. Kerro sitten mihin lopputulokseen päädyt asian kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla sinusta Elina!!!
   Kyllä nuo ihan uudet lapulliset tai paketilliset löydöt käärin pakettiin :)

   Poista