lauantai 18. lokakuuta 2014

Uusia tuulia

Vihdoin saimme aikaiseksi hiukan uudistaa alakertaa ja laittaa pojulle oman huoneen. Se tarkoitti sitä, että äiti ja isi saivat oman nurkkauksen olohuoneeseen.
 
Pojun huoneessa odottaa kaksi maalipurkkia sutien kera ja huomenna pitäisi aloittaa maalausoperaatio nro.2. Poju on nukkunut omassa huoneessaan jo muutamia öitä. Välillä herää kaksi kertaa syömään, toisinaan kerran. Itsekin olen saanut paljon paremmin nukuttua kun ei kuule niitä kaikkia pojun uniähinöitä  ja puhinoita.
 
Tässä poju on juuri herännyt ja valot taitaa ottaa "vähän" silmiin, kun äiti tulee heti kuvia räpsimään.
Meidän entinen makuuhuone muuttaa värimaailmaansa ihan täysin. Beige-ruskeasta tulee siis jotakin ihan muuta... 

Myös olohuone saa uutta ilmettä. Aivan harmittaa kun en ole ehtinyt bloggaamaan meidän olohuoneesta ja nyt yritin viimetingassa muutaman kuvan räpsiä, että saan sitten ennen ja jälkeen kuvia teille laittaa. Olohuoneessa oli hetki sitten tällainen kaaos:
Nyt onkin huonejärjestys muuttunut, tapetit tilattuna ja paljon tekemistä.
 
Touhua on siis riittänyt ja riittää oikein mukavasti tässä lähiviikkoina, joten siksi postaustahti on hidastunut. Palaan myös työelämään parin viikon kuluttua, joten aika tulee varmasti olemaan enemmän ja vähemmän tiukilla. Täällä ollaan kuitenkin edelleen vauhdikkaan arjen ympäröimänä. Paljon on kivoja postaus ideoita, joita täällä ajan antaessa myöten tulen kirjoittelemaan. Uusien huoneiden esittelemisestä puhumattakaan.
 
Pysykäähän kuulolla!4 kommenttia:

  1. Sinulla onkin työelämään paluu tosi lähellä. Millä mielin olet palaamassa takaisin töihin? Mielenkiinnolla jään odottelemaan kuvia uudistuneista huoneistanne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen palaamassa töihin toisaalta haikein, toisaalta odottavin mielin. Ihan on ristiriitaiset tunteet! Tarkoitukseni on avautua enemmän aiheesta, kun työni ja pojun hoito on alannut :)

      Poista