keskiviikko 8. lokakuuta 2014

FB kirppistelyä

 Meillä on ollut syöttötuolina Brio Grow.
Istuinosa on tässä hirveän pitkä. Kun jalantaipeet ovat oikeassa kohdassa, niin pikkuinen ei pysty nojaamaan selkämykseen. Olen pitänyt tässä syöttötuolin pehmustetta, mutta siitä huolimatta poju ei ole pystynyt istumaan tässä levollisesti oikeassa asennossa. Toinen mitä olen syöttötuolista moittinut, on nuo tosi pitkälle ulottuvat jalat. Niihin on kompuroinut yksi sun toinenkin, Kolmas mistä en ole tuolissa pitänyt on sen korkeus. Arvata saattaa, että pienen sormet ovat vahingossa jääneet pöydän ja syöttötuolin väliin, koska tuo etukaari on pöydän tasalla, eikä mene pöydän alle.
 
Olen huomannut, että tuolia pidetään ns. design tuolina hienon hienoissa kodeissa, mutta meille tuoli ei ulkonäkönsä puolesta istunut koskaan. Meillä on rintamamiestalo, eikä ole desing huonekaluista tai Aarnion lampuista tietoakaan. Tuntui että tuoli ei nyt vain sovi meille - piste!
Laitoin facebookin kirpputorille ostetaan syöttötuoli ja vaunuverho - ilmoituksen. Olin ehtinyt myydä meidän vaunuverhon kun poju siirtyi koppaosasta pois, niin ajattelin ettei me tuota enää tarvita. No, yhtä hyvinhän se käy myös ratasosaan kun pieni on päiväunille, joten ehdin jo monta kertaa katua tuota myymistä.
 
Huutooni vastattiin ja eilen kotiutimme tällaisen perus syöttötuolin:
Istuinpehmuste meiltä löytyikin jo ennestään.
Tämä syöttötuoli on tuohon Brio:n verrattuna siro. Takaa mahtuu nyt mukavasti kulkemaan, eikä tarvitse pelätä, että sen jalkoihin kompastuu. Syöttötuoli menee myös pöydän kannen alapuolella, joten ei ole vaaraa, että pienen kätöset jäävät pöydän ja syöttötuolin väliin. Istuinosa on myös mittasuhteiltaan paljon pienempi ja nyt poju pystyy istumaan tässä tukevasti selkämykseen nojaten. Sisustukseenkin tämä sopii kuin nenä päähän. Olen enemmän kuin tyytyväinen!
Samasta osoitteesta nappasin mukaani kaksi vaunuverhoa. Toinen on Doogy merkkinen, jollainen meillä jo olikin mustan värisenä (siis ennen kuin myin sen). Toinen on jonkun itse tekemä kaksipuoleinen tähti vaunuverho - tämä on hitusen liian kapea meidän rattaisiin, joten taitaa lähteä kirpputorille.
Syöttötuolista ja vaunuverhoista maksoin yhteensä 40e. Kauppahintaan olen tosi tyytyväinen. Olin jo varautunut, että joudun ostamaan ihan uuden vaunuverhon lastentarvike liikkeestä. Doogy olisi maksanut 22,90e.
 
Tässä vielä uusia me&i löytöjä FB:n kirpparilta.
Me&i auto paita 74/80 , 5e 

 Me&i karavaanari housut 86/92 , 5e
Me&i karavaanari paita 86/92, 5e

6 kommenttia:

 1. Alkoi tuossa hymyilyttämään, että lasketko meidän kodin hienon hienoksi kodiksi, vaikka design huonekaluja on vain yksi, tosin sitten taas jokainen lamppu tässä talossa onkin design lamppu? :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D LASKEN! Teidän kotihan olisi heti valmis tuollaisenaan sisustuslehteen. Tuo brio grow syöttötuoli sopi täydellisesti teidän sisustukseen, kun teillä on muutenkin niin kaunista :) Meillä on tällainen perinteinen maalaiskoti, johon sopii paremmin tuollainen perinteinen syöttötuoli ;)

   Poista
 2. Voi kiitos kauniista sanoista ❤️ Teillähän on kans tosi kaunis koti, täysin eri tyylinen kuin meillä, mutta erittäin kaunis ja kotoisa. Taitaa sisustaminen olla verissä, tosin mietin vain, että mistähän mahtaa tulla perintönä ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno tuo Brion syöttötuoli, mutta perinteinen näköjään käytännöllisempi. Tuollaista perinteistä kaavailen meillekin, tosin koitan metsästää vielä jotain vanhaa erikoisempaa versiota. Eipä ole juuri tullut vastaan, joten voi olla, että tuolla mennään. Uskon sen olevan hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan tuo Brio hieno ja moderni, mutta ei ehkä ihan käytännöllisin. Kerroppa sitten minkälaisen teille löysit :)

   Poista