sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Muumi onnea!!!

Voi tätä iloa ja riemua, miten onni voikaan minua potkaista! Ja vielä näin monta kertaa peräkanaa.
Löysin tällä viikolla sen muumitalon 2e:lla, jonka jälkeen haikailin talon asukkaiden perään. Muumihahmoja ei ole tullut eteeni kirpputoreilla moneen kuukauteen, ei varmaan vuoteen. Olisin ihan varmasti ostanut niitä pojun kasvua odottamaan. Nyt muumia tulee joka tuutista, ovista ja ikkunoista!
 
Olin jo katsellut huuto.net:n valikoimaa muumihahmoista ja niistä pyydettiin siellä 1e/kpl + postikulut päälle. Jäivät sinne vielä odottelemaan, koska edessäni oli kaksi mll:n kirpputoria ja ajattelin katsoa josko muumit löytyisivät niistä...
 
Kävimme perjantaina naapurikunnassa ja siellä kiersin pikaisesti kirppiksen läpi. Siellä on vain yksi kirpputori ja se toimii lahjoitettujen tavaroiden myyntipaikkana, eli asiakkaiden omia myyntipöytiä ei ole. Heti kun avasin ulko-oven niin tämmöinen ihan huusi nimeäni hyllyn päällä:

 Muumi laiva hahmoineen ja tarvikkeineen 8e!!!
Pelkistä hahmoista olisin saanut huuto.net:ssä maksaa sen 7e ja postikulut päälle. Voi onnea ja riemua. Kyllä tuo mies oli vähän hämillään kun sukat pyörivät jaloissani :)
 
 Nyt on muumitalo ja laiva odottamassa pojun leikkejä.

 Naapuri kunnassa järjestettiin eilen MLL:n kirpputori. Olimme muutenkin menossa aamupäivällä siitä ohi, joten päätin poiketa katsomaan kirppiksen tarjontaa. Monesti näissä viedään lelut käsistä. Jos menet vähänkin ovien avautumisen jälkeen niin löytöjä ei meinaa tehdä sitten millään. Tuolla oli kuitenkin lelutarjontaa vielä yllinkyllin. Tässä nämä muumi löytöni sieltä:
Muumi muistipeli, kaikki tallella ja muistikortit kuin uusia, 1e
Muumi nuppipalapeli, 1e
 
Tänään teimme päiväruuaksi lohkoperunoita, nugetteja ja Muumimamman lihapullia uunissa. Huomasin nyt ensimmäistä kertaa tuossa Muumimamman lihapulla paketissa olevan arvonnan. Olemme syöneet kilpailun aikana jo monet lihapullat ja koodit ovat menneet roskikseen, kun en ole tuota huomannut. No, ei muuta kuin kokeilemaan onnea. Näppäilin koodin rulettiin ja tämmöinen voitto sieltä tupsahti:
Voi onnea ja muumi rakkautta <3


2 kommenttia:

  1. Siis uskomaton säkä! Muumijutut on kyllä kivoja. Vitsit kun itse löytäisi tohon hintaan! Ja noin paljon ukkeleita sun muita vielä mukana :).

    VastaaPoista