lauantai 3. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet


Viime vuosi meni uskomattoman nopeasti!
Vuosi on antanut minulle erittäin paljon. Toivottavasti saamme kokea ja nähdä vielä monen monta vuotta. On ollut mukavaa kun on niin monta vapaapäivää ja olemme ehtineet oikeasti lomailemaan sekä lataamaan akkuja.
 
31.12 vietimme rauhaisissa merkeissä. Ystäviämme tuli kylään ja he toivat mukanaan suolaisia herkkuja. Söimme vatsamme täyteen kyljyksiä, sienikeittoa (NAM!), katkarapuja yms. herkullista. Illalla herkuttelimme mm. vaniljaisella mangokakulla. Isojen poikien kanssa ammuttiin alkuillasta muutama raketti joita poju tykkäsi kovasti ikkunan takaa katsella. Puolenyön tienoilla ihastelimme muiden raketteja, sen jälkeen uni painoikin jo yhden jos toisenkin silmäluomia.
 
En ole tehnyt ikinä uudenvuoden lupausta, mutta nyt päätin poiketa totutusta ja lupasin itselleni:
Olla vuoden OSTAMATTA karkkia ja sipsiä. Jos näitä kyläpaikassa tarjotaan, voin ottaa. Jätin itselleni vielä sallitulle listalle jäätelön ja popcornit, toki kohtuuden rajoissa.
 
Oikein mukavaa ja ihanaa vuotta 2015 teille kaikille!


2 kommenttia:

  1. Hyvä lupaus :) Mutta mitä, jos mies ostaa karkkia ja sipsejä saako niitä syödä? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mies antoi tietämättään myös samanlaisen uudenvuoden lupauksen. Tänne tupaanhan ei herkkuja tuoda! Yleensä se olen ollut minä joka niitä herkkuja on kaupasta kannellut...

      Poista