lauantai 1. marraskuuta 2014

Löytöjä osa 1/3

En ole hetkeen aikaan postannut kirppislöydöistäni. Kuvannut olen kyllä aina heti kun olen uusimmat löytöni kotiin kantanut. Koko tämän päivän olen hinnoitellut huomiselle MLL:n kirpparille tavaraa. Olen siivonnut pojun vaatekaappia ja lelulaatikoita. Kyllä löytyikin pieniä vaatteita ja jo liian vauvaiseksi jääneitä leluja.
 
Tässäpä siis löytöjä osa 1/3. Seuraavassa osassa löytyykin viime viikonlopun mll:n kirpparin saaliita. Kolmannessa osassa on mitä luultavimmin huomisen kirpputorin saaliita :)

Marimekko ruokalappu, 2e
 
H&M kengät, 2e 

Fisher-Price juna, 1e 

 Suuta avaava ja puhuva pehmolelu, 1e

 Sylvanian families kissa perhe, 2e

 Cars kirjat 1e/kpl
 
 Ella & Aleksi nuppipalapeli, 1e
 
Kirjat, 1e/kpl 

Hertan maailma vesikynä piirustus alusta ja kynä, 1e
 

Kello palapeli, 1e

Me&i monster paita, 5e
Hihaton paita, 0,30e

 
Housut, 1e

Kappahl paita, 1,50e 

 Lassie vuorelliset kurakintaat, 1e
Libero uudet sukat, 1e

Pienelle trullille koppa, 1e

4 kommenttia:

  1. Ella ja Aleksi yöjuna Rovaniemelle on vauvan suosikki. Sain kaveriltani vinkin tästä :). Aina kun kiukuttaa tai pitäisi saada viihtymään niin youtubesta toi biisi soimaan ja puhelin vauvan nokan eteen, niin se oikein hymyilee kun katsoo musiikkivideota. Mainio! Biisi on kaikenlisäksi sellainen mitä äitikin jaksaa kuunnella, luultavasti vielä monta kertaa :). Kannattaa kokeilla jos tulee tilanne! Ja kivat löydöt taas, kuten aina. Hei mä en oo varmaan kahteen kuukauteen (voi olla että kyllä valehtelen, en muista koska) käynyt kirpparilla!! Apua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Ella ja Aleksi kappale on aivan ihana :) Pitääpä soittaa pojulle tuota ja katsoa mitä pieni tuumaa...

      Voi ei! Eikö sulla ole jo vierotusoireita kun et ole kirpparille ehtinyt? ;) Kyllä aika menee siivillä kun on pikkuinen jonka kanssa touhata!

      Poista
  2. Jälleen kerran, tosi hyviä löytöjä!!

    VastaaPoista