sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulukuu

IHANAA, nyt on joulukuu (tai siis huomenna on). On niin ihana seurata lasten joulu touhotusta ja intoa. Nyt on kalenterit kaivettu kaapista ja huomenna on aika avata ensimmäinen luukku. Minulla ei olekaan ollut moneen vuoteen joulukalenteria. Tänään otin siskoni tekemän joulukalenterin paketit pussista ja oli ihana hypistellä näitä paketteja:
 Nyt on ensimmäinen paketti jätetty pöydälle odottamaan huomista.
 
Esikoinen oli ostanut minulle myös suklaa kalenterin, että kyllä äitiä nyt hemmotellaan näin joulukuussa. Isäkin sai oman karkki kalenterin syntymäpäivälahjaksi. Esikoisella on m&m joulukalenteri ja keskimmäinen halusi joulusukan, johon sujautan joka ilta pienen yllätyksen. Kuopuksella ei olekaan omaa joulukalenteria - ensi vuonna sitten :)

Olin siskoni luona kylässä ja hän oli ehtinyt laittamaan niin ihanasti joulua, joten sain itsekin eilen inspiraation ja kaivoin joulukuusen esille. Kyllä oli pienellä pojulla aamulla ihmettelemistä! Nyt pitäisi mennä vielä kuusenkoriste, (matto, kattolamppu ja jouluvalo) ostoksille. Niin ja tietysti joululahja ostoksille. Miten sitä jättääkin nuo isoimmat hankinnat aina viime tippaan? Osasyynä lienee varmasti se, että lapsilla vaihtuu vielä moneen kertaan joululahja toivomukset...
 
Minkälaisia joulukalentereita teillä on?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti