maanantai 26. lokakuuta 2015

Elämäni LÖYTÖ!

Kirpputori harrastuksessa on oma taikansa. Välillä menee pitkä aika ettei tee mitään löytöjä ja sitten niitä löytöjä tupsahteleekin tämän tästä. Nyt olen kuukauden ajan tehnyt aivan huimia löytöjä. 
Tästä löydöstä puhumattakaan:

 Keraaminen muumitalo / kynttilälyhty. Käsityönä tehty 2000kpl, pohjassa on singeeraus ja MC. Huima hinta 20e. Kovasti yritin etsiä onko tämä rikki jostakin, mutta ei - täysin ehyt. Arvata saattaa, että annoin tälle ihastuttavalle muumitalolle uuden kodin.

Siinä se nyt on, Pikku Myyn vieressä. Tämä löytöjen löytö oli kuin vääntäisi veistä haavassa, sillä tämä muumitalo olisi saanut arvoisensa paikan muumimuki kokoelmani hyllyltä:

Olisi nimittäin ollut mahtava lisä kokoelmaani jota ei enää ole. 

Miksi? Siihen on montakin syytä. En enää iloinnut ja himoinnut uusia julkaistuja mukeja. En saanut sitä ihanaa tunnetta, perhosen liitelyä vatsassani ennenkuin saisin uusimman muumi ihanuuden hyllylle. Toiseksi minun olisi pitänyt tehdä uusi hylly näiden päälle jos olisin halunnut jatkaa keräilyä. Mukille kun oli saatava aina kulhokin. En olisi osannut päättää mikä olisi ollut niin eriarvoinen muki/kulho, että olisi joutanut kaappiin piiloon toisille tilaa tehdäkseen. En siis halunnut alkaa keräämään muumeja kaappiin. Lisäksi astioihin kerääntyi rasva ja pöly. 
Myin kaikki nämä pois ja jotenkin keittiö rauhoittui. Nyt näiden tilalla on lyhyemmät hyllyt ja niissä rauhoittavia astioita.

Yhden positiivisen asian huomasin miltei heti, nimittäin nyt on tullut juotua kahvia Iittalan Taika tai arabian Paratiisi mukista. Nämä astiat pölyttyivät ennen kaapissa ja nyt ovat saaneet arvoisesa kohtelun - käyttöön tulemisen. Pojille jätin yhdet muumi mukit.

En tiedä mikä siivouskärpänen on purassut minua, sillä nyt meinaan hyökätä mariskoolien kimppuun ja myydä niistä tarpeettomat. Onhan se mukava saada kaappeihin tilaa :)

1 kommentti:

  1. Tuo talo on kyllä niin hieno!! Olen käynyt sitä ihastelemassa monta kertaa.

    Minua ei ole Muumi-mukikeräily koskaan innostanut, en kyllä oikein keräile mitään muutakaan. Tai no, Puh-pehmoja lukuunottamatta. :) Saanko udella millä hinnalla kokoelmasi meni kaupaksi?

    Mukavaa loppuvuotta!!

    VastaaPoista