sunnuntai 9. elokuuta 2015

Maatilan isäntä

 Kyllä se vain onnistaa kirppiskiertäjää aina joskus. Välillä menee kauankin ennen kuin tekee aivan huippulöytöjä ja välillä niitä tulee uskomattoman tiuhaan tehtyä. Nyt puhun jälkimmäisestä harvinaisesta ihanuudesta :)
 
Kesälomallani on tullut kierrettyä paljon erilaisissa kirppistapahtumissa ja yksi parhaimmista on Kaskisten pihakirppispäivät. Siellä on monessa pihassa määrättynä päivänä pihakirppiksiä ja näissä jos jossakin tekee oikeasti niitä edullisia ja mahtavia löytöjä! Ja mikä parasta verrattuna itsepalvelukirppiksille: Hinnoista pystyy vielä tinkaamaankin!
 
Nauttikaahan löydöistäni:
 
Traktori, peräkärry, isäntä ja maatilan eläimet, 2e (Kaskisista)
 
Itse olen kotoisin isohkosta kaupungista ja kun tapasin miehen aloimme rakentamaan omaa kotiamme hänen pienelle paikkakunnalleen. Haimme sitten rakennusvärkkiä paikallisesta liikkeestä ja mieheni alkoi tinkimään hinnoista. Voi elämä kuinka tämä kaupunkilaislady olisi halunnut vajota maan alle. Suoraan sanottuna hävetti! Ja mies sai kyllä kuulla kunniansa kun palasimme takaisin autolle.
 
Fisher price kokonaisuus paikalliselta seurakunnan kirpputorilta, 2e!!! Löytö tällä viikolla. Voitte kuvitella kuinka nipistelin itseäni vielä autossakin.
 
Nyt kun olen asunut "maalla" pian 11-vuotta niin olen ihan haltioissani tuosta kaupoissa tinkimisestä. Täällä se on osa "kulttuuria", niin vain kuuluu olla. Täällä saa ja pitää keskustella hinnoista. On myös kauppoja joissa on hintalappu tuotteessa ja kun olet sitä ostamassa etkä ole vielä ehtinyt edes suutasi avaamaan hinta pyöristetään lähimpään kymppiin tai vitoseen.
 
Fisher price eläintarha äänillä, 4e (Kaskisista) 
 
Nyt olen myös oppinut tinkimään, osaan jopa nauttia siitä. Tätä samaa tehdään myös kirpputoreilla joissa on myyjät itse paikalla. Olen itse aina ihan hämilläni jos minun pöytääni tulee ostaja joka ei tinkaa yhtään. Itselle tulee sellainen olo, että pyöristetään nyt edes alaspäin tasasummaan :)

 Lindex maatila paita, 98, vastaa kokoa 86-92, 3,50e
 
Lisää Kaskisten löytöjä luvassa :)


3 kommenttia:

 1. Jäätävän hyviä löytöjä!! Meiltä onkin kaikki FP Little Peoplet lähteneet jo kiertoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka maltoit myydä ;) Etkö säästänyt FP Little Peopleja neidille? Isojen poikien ollessa pieniä meillä oli näitä jos jonkinmoisia, mutta hävitin ne sitten kun kasvoivat. Nyt näitä on tullut niin huokeaan hintaan vastaan, että pakkohan se on ollut napata mukaan :)

   Poista
 2. :D En todellakaan osaa kuvitella itseäni tinkaamassa :D Paitsi, tietysti silloin, jos tuotteessa on jotain "vikaa".

  VastaaPoista