keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Menopeli ja pikkumiehen keittiöleikit

Tätä varmasti osasitte odottaa, nimittäin postausta kirppislöydöistä, näitä tulee nyt sitten toisensa perään :) Olen viisastunut sen verran, että laitan aina ylös mitä olen mistäkin maksanut, miten niiden hinnat voi niin nopeasti unohtaa?
 
Poju on innoissaan leikkinyt keittiöleikeillä ja etenkin hellalla kun olemme olleet kyläpaikassa, jossa on leikkihella. Sattui niin mukavasti, että tällainen tuli vastaan fb:n kirpparilla 10e:n hintaan. Tarkoitus oli maalata ja tuunata hellaa, mutta luulen, että tämä saa uuden kodin sitten kun pääsemme ikeaan. Haaveilen leikkimökkiin ikean hellakokonaisuutta jossa on myös kraana.
 
Sattumalta pojun vaatteet oli hellan kotiutuspäivänä niin sävy sävyyn ;)

Sitten toinen löytö tai fiasko - en ole vielä päättänyt. Hinta facebookin kirpparilla 25e, mutta tämän akun kestosta ei ole vielä varmuutta. Hiukan jännittää kestääkö akku sen 10min vai 1h? Onneksi biltemasta saa 8e:lla uuden akun. Tässä on kaasu oikeassa sarvessa ja poju osaa sitä itse painaa. Menee sen verran hiljaa, ettei pientä pelota yhtään. Kuinka nämä pikkuihmiset voivatkaan heti tajuta miten joku asia toimii? Eipä tarvinnut kuin näyttää mistä mönkkäri liikkuu ja niin sitä mentiin.
 
Onko siellä ruudun toisella puolella tehty hyviä löytöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti