maanantai 24. marraskuuta 2014

Pojun ikioma huone

Nyt on pojulla ihan ikioma huone (pientä silausta vaille valmis). Olen huoneeseen enemmän kuin tyytyväinen! Pojukin näyttää olevan innoissaan omasta huoneestaan, koska lelut ovat kätevästi saatavilla ja nyt on tilaa levitellä leluja ympäri huonetta.
Kuten olen aiemminkin maininnut, niin minulla on joka huoneessa omat teemavärit. Pojun huoneeseen halusin kokeilla jotakin uutta. Sellaista värimaailmaa jota minulla ei ole koskaan ollut ja joita olen blogimaailmassa ihastellut. Monesti lastenhuoneet tulee tehtyä värikkäiksi ja sitten lapsen kasvaessa huonetta rempataan taas uuteen väriloistoon, koska eihän koululaisella voi olla niin värikästä huonetta. (Tai ainakaan meidän pojat eivät ole vihreistä kaapeista enää isompana pitäneet...)Ajattelin ennakoida ja ottaa nyt neutraalin värimaailman pojun huoneeseen.

Ja jottei heti lähdetä kurkiskelemaan, niin katsotaan miltä huone on ennemmin näyttänyt. Olenkin postannut jo aikaisemmin millainen tämä huone on ollut aikaisemmin - postaus löytyy täältä. Esikoisella olikin perinteinen lastenhuone - värikäs ja ihastuttava. Tämä värikäs puoli lastenhuoneessa on siis nähty ja sattuneesta syystä olinkin jo vihreään kyllästynyt. Turkoosi / sininen olisi ollut väreinä myös ihania, mutta sitä meillä on olohuoneessa ja se on jo nähty, joten päädyin siitäkin syystä uusiin väreihin. Tässä esikoisen huone, kun hän oli pieni:
 Kun ostimme talon, niin tämä oli ainut huone johon emme tehneet minkäänlaista remonttia. Lattiat ja seinät ovat alkuperäisessä kuosissaan.
 
Isot pojat saivat omat huoneet yläkerrasta kun kasvoivat ja leikkihuonetta ei alakerrassa enää erikseen tarvittu. Me saimme oman makuuhuoneen, josta tuli tällainen:
Makuuhuoneemme oli mukavan rauhallinen ja mielestäni onnistunut. Pojulle päätimme tehdä oman huoneen alakerran ainoasta makuuhuoneesta, koska olohuoneen nurkka alkoi täyttyä leluista eikä omasta nukkumisestani meinannut tulla mitään kun pieni ähisee ja puhisee öisin kovastikin. Äidin tuntosarvet ovat niin herkät, että jokaiseen ähinään tuli herättyä.

Siitä se sitten alkoi ja pojun ikioma huone näyttää nyt tältä:
 Mietin kauan annanko kaappien olla beiget vai maalaanko ne harmaaksi. Beige olisi ollut kaunis väri tyttöjen huoneena, mutta pojan huoneen värisävyksi se ei ollut mielestäni ykkösvaihtoehto. Harmaan sävy tuli oikein kauniisti esille kun laitoimme vaalean laminaatin lattialle. Hoitopöytä meillä on edelleen käytössä ja oli mukava saada se keittiön nurkasta pois.

 Matto saapui viimeisenä ja poju sitä innoissaan tunnusteli.
 
Vielä on etsinnässä keltainen mammut sarjan jakkara tämän yksinäisen kaveriksi. Olisi ihana löytää myös keltainen pieni Aarnion puppy koira koristeeksi. Harmi kun niitä ei ole enää tuossa värissä saatavana. Jospa kirpputorilla tulisi sellainen eteen?

 Tv oli alkujaan meidän makuuhuoneeseen ostettu ja jätimme sen nyt paikoilleen, vaikka sitä ei käytetäkään. Ehkäpä poju on innoissaan sitten kun alkaa pikkukakkosta seuraamaan niin sen saa näkymään myös omasta tv:stä.
 
Kellon löysin muutama viikko sitten kirpputorilta 2e:lla :) Myös kehykset hyllyn päällä ovat kirpputorilta 1e/kpl ja lintuhäkki 5e.

Muumitalo 2e ja muumilaiva 8e kirpputorilta. Ylähyllyn arabian pikkumyy (hiukan rikki) ilmainen ja alahyllyn arabian muumifiguurit äidin aarteita. Pikkumyy figuuri puuttuu vielä tuosta alahyllyn kokoelmasta.


7 kommenttia:

  1. Siis hetkinen, tuliko teidän makuuhuoneesta nyt sitten pojun huone?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Meillä on vain 3 makuuhuonetta, keittiö ja olkkari. Meinattiin olkkari jakaa kahdeksi huoneeksi, mutta mietittiin, ettei tässä mene kuin 10-vuotta niin ensimmäinen lapsista saattaa muuttaa jo pois kotoa. Ei me niin monella huoneella tehtäisi sitten mitään. Näillä siis mennään ;)

      Poista
  2. Ihana huone, tykkään kovasti :) Mahtavasti maton sävy menee just eikä melkein kaappien harmaan kanssa yhteen. Meillä pienin saa joulupukilta valkoisen puppyn. Teille sopisi kyllä superhienosti keltainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä hyvä yhteensattuma tuo harmaa maton sävy, sillä matto tuli vasta viimeviikolla ja siis viimeisenä... Oi, tuo puppy on niin ihastuttava! Voi kunpa löytäisin sen keltaisena...

      Poista
  3. Kylläpä näyttää hyvältä! Tykkään :) Meilläkin on lastenhuoneremontti menossa. Hyvin pikkuhiljaa olen haalinut kasaan maaleja, sisustustavaraa, tapetit. Viikonloppuna menen ikeasta hakemaan maton ja sitten tarvitsee vielä ostaa lattiamateriaalit. Olen päättänyt aloittaa projektin kunnolla vasta sitten kun kaikki tavarat on haalittu kasaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen kyllä itsekin tyytyväinen huoneeseen. Lastenhuoneremontistasi bloggausta odotellessa...

      Poista
    2. Niin ja on se mukavaa, kun saa huoneen kerralla kuntoon. Me saimme juuri olohuoneen tapetit laitettua (tai siis mies sai) ja hyllyt seinälle. Nyt pitäisi löytää vielä matto, kattolamppu ja saada tuo piano maalaukseen ;)

      Poista