torstai 13. marraskuuta 2014

Löytöjä osa 2/3

Hitaasti mutta varmasti postailen edelleen. Nyt olen niin innoissani töistä, että aivan harmittaa kun minulla on tänään ja huomenna vapaapäivä. Viikonloppuna olen kyllä töissä. Työkaverit nauroivat minulle, että mistä tuollaisen työinnostuksen saa? Kai se tuo äitiysloma tekee tehtävänsä. Olenhan äiti, mutta myös paljon muutakin. On ihana saada välillä muutakin ajateltavaa ja nauttia täysillä sitten kotona pikkuisesta ja isommistakin hurmureista - miestä unohtamatta!
 
Mutta niihin löytöihin, jotka on tehty Jurvan MLL:n kirpputorilta. Päästiin matkaan niin, että kirppis oli ehtinyt jo aueta ja olin oikeasti yllättynyt, että jäljellä oli vielä paljon kaikkea ihanaa ja näin edullisesti! Mies jäi pojun kanssa autoon odottamaan, joten en ehtinyt kuin pikaisesti kiertää kirppiksen läpi. Ties mitä aarteita sieltä olisi vielä löytynyt kun olisi kunnolla ehtinyt penkomaan...
 Pallomeri palloja 100kpl, 5e
Vielä pitäisi löytää metrin halkaisijaltaan oleva puhallettava allas, niin saisin tehdä pojulle oman pallomeren.
 
 Fisher Price Little people sarjaa poliisimopo ja poliisi äänillä, 2e
Auto, hahmo ja koira, 1e
Iso auto ja hahmo äänillä, 1e
 
Fisher Price kilpikonna ja vasara, 2e (Olenkin jo aikaisemmin löytänyt tällaisen, mutta siitä puuttui tuo vasara. Myin toisen kilpikonnan mll:n kirpparilla pois.)
Torni lelu, 1e 

Brio koira, 1e 

Safari ja eläimet, 2e 

 Aappa pussilakana ja tyynyliina, 3e
 
 Jonkun itse tekemä paita 86/92, 2,50e
 
Me&i kilppari housut, 4e
Me&i pilvi body, 3e 

Me&i haaremi housut 74/80, 4e/kpl
Nämä ovat meidän luotto housuja. Nuo lahkeensuiden resorit ovat erittäin kätevät, koska eivät jää painamaan kengän sisälle. Eivätkä nämä housujen lahkeensuut nouse ylös kun puetaan haalaria päälle, ovat sen verran napakat. Aivan täydelliset :) 

Me&i auto paita 74/80, 8e
Me&i robotti paita 74/80, 5e


8 kommenttia:

  1. Todella kivoja ja edullisia löytöjä! Ja ihanaa lukea, että nautit työstäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli kyllä LÖYTÖJÄ! Harvoin tulee leluja vastaan kirpputorilla ja vielä harvemmin tällaisilla hinnoilla. Olen kyllä itsekin yllättynyt, että viihdyn töissä noinkin hyvin. Itku silmässä kun ensimmäisenä aamuna sinne menin eikä yhtään huvittanut. Onneksi "työnkuva" palasi nopeasti mieleen ja nyt voi antaa taas vaan mennä eikä tarvitse jännittää osaako sitä enää hommiaan ;)

      Poista
  2. Kuulumisia täällä jo odoteltiinkin. :) Kiva kuulla, että viihdyt töissä. Ja niin se tosiaan on, että äitiysloma tekee tehtävänsä!

    Kivoja löytöjä jälleen kerran. Etenkin tuo eläintarha viehättää silmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotas kun pojun uusi matto kotiutuu, niin pääsette kurkistamaan pikkuisen ihanaan huoneeseen! Haluaisin niin laittaa koko alakerran uuteen uskoon. Onhan viime remontista aikaa 7-vuotta. Jotenkin aina lähtisi lapasesta kun vain alkuun pääsee, katsotaan nyt laitetaanko lattiat vielä uusiksi ennen joulua. Nyt on vuorossa olohuone - yksi seinä jo tapetoitu...

      Poista
  3. Me ollaan tehty Evelle pallomeri punkkaan, kun ei talvella löytynyt mistään allasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, sinähän sen sanoit! Ehkäpä haen huomenna punkan olohuoneeseen ja katsotaan mitä pieni tuumaa :)

      Poista
  4. Tosi kivoja leluja! :)

    http://ourjourney-tanja.blogspot.fi/?m=0

    VastaaPoista