maanantai 25. huhtikuuta 2016

MLL kirppis osa 1/2

MLL:n kirppikset ovat aina odotettuja ja niistä tekee tunnetusti parhaimmat kirppislöydöt. Yksi muutos kirpputori tapahtumissa on ollut täällä meidän suunnalla: Yhden kassan periaate. Kaipaan sitä tunnelmaa kun myyjä on itse paikalla, pystyy keskustelemaan ja se nyt vain on niin ihanan perinteistä kirppistelyä. Hinnoista / könttäsummasta pystyy myös neuvottelemaan, täälläpäin pluutaaminen on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Roskisauto, 4e
Nosturilava-auto 3e

Yhden kassan periaatteen jälkeen en ole enää itse vienyt MLL:n kirpputorille tavaroitani. Silloin kun sai myyjät olla itse myyntikojujensa takana olimme lähestulkoon aina ystäväni kanssa myymässä. Toinen mikä harmittaa on se ettei todellisia löytöjä tule enää tehtyä. Nyt kun vaatteet on lajiteltu kokoihinsa, lelut ja ulkovaatteet omiinsa tuntuu, että ehtii vain yhdestä osa-alueesta bongaamaan parhaat päältä. Arvaatte varmaan mihin minä riensin ensin? Leluihin. Vaatteita löysin jonkin verran, niille nyt ei mitään akuuttia tarvetta ollut.

Plasto traktorit, 1,50e/kpl
Brio kirahvi, 3e

Kun menin jonottamaan kassajonoon kuulin monien päivittelevän ettei esim.90-100cm poikien vaatteita ollut jäljellä kuin muutama hassu. Silloin kun myyjät olivat itse myymässä tavaroitaan teki löytöjä vielä sulkemisaikaan, koska osa vaatteista/leluista saattoi olla kasojen alla piilossa. Tämä viimeisin harmi, mutta ei vähäisin: kassoja oli kolme, joista yksi pikakassa (max5 tuotetta). Jonotin kassalle 40min!!! Uskomatonta, mutta totta.

Chuggington dvd, 2,50e

Siltikään en jättänyt ostoksiani pois vaan sinnikkäästi jonottelin, olihan sen jälkeen luvassa ihana herkkuhetki paikallisessa kahvilassa tärkeän ja rakkaan ystävän kanssa,

Reimatec välikausitakki 98, 18e

Lindex muumi paita 98, 2e
Me&i auto paita 110/116, 4e

 Name it sininen paita (ei pääse oikeuksiinsa kuvassa) 98, 1e
Kauluspaita 92, 1e

Lindex traktori paita 92, 2e
Lindex cars paita 98, 3e
Shortsit 86/92, 1e

Nyt kun laitoin nämä "löytöni" tähän, niin olenko koskaan päässyt näin vähällä saaliilla MLL:n kirpputorilta? :D Vielä toinen postaus luvassa toisen paikkakunnan MLL:n kirppislöydöistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti