torstai 18. kesäkuuta 2015

Kuulumisia

Nostan hattua niille blogin pitäjille, jotka ehtivät perheen ja työn lisäksi vielä bloggaamaankin. Olisihan se ihanaa, mutta karussa todellisuudessa ja oikeassa elämässä uni vie kyllä iltaisin aika äkkiä tästä äidistä voiton!
Olen ollut kyllä enemmän kuin tyytyväinen päätökseemme, että palaan töihin heti äitiyslomani päätyttyä ja enemmän kuin tyytyväinen kun sain tämän esimiehen työn. Olen ollut innoissani haasteista ja oppinut niin paljon uutta työstäni. Silmäni ovat oikeasti avautuneet ja ymmärrän paremmin miksi me teemme töitä näin kuin teemme. Rakastan työtäni! Voi että kuinka rakastan niitä aamuja kun vien pojun hoitoon ja hän ei edes ehdi minulle vilkuttamaan kun leikit ovat paljon mukavampia kuin äidin lähteminen töihin. Vielä enemmän rakastan päiviä kun tulen töistä ja haen pojun joka vain kuulee ääneni ja minua näkemättä ottaa oman takkinsa naulakosta tullakseen kanssani kotiin.
Kuinka ihanaa on tulla kotiin, jossa kesälomalla olevat isot pojat odottavat minua ja pojua päivän touhuihin. Rakastan iltoja jolloin ehdin olla läsnä ja touhata perheeni kanssa.
Tarvitseeko enemmän edes sanoa? Näin on tällä hetkellä niin hurjan hyvä olla! Nyt hiljennytään ja nautitaan juhannuksesta vapaapäivien kera, skarpataan ja aherretaan vielä viikko, sitten nautitaan neljän viikon ansaitusta kesälomasta - ihan kaikin, koko perheenä :)
Olemme tehneet esikoisen kanssa kukkapenkkejä. Saas nähdä miten alkaa tuo kukkapenkki kukoistamaan, mutta onneksi anoppi jaksaa esikoisen kanssa häärätä näitä hommia, niin eipä tiedä minkälainen kukkaloisto tuossa on ensi kesänä valloillaan ;) Ehkä minäkin otan opikseni kukkasista!

Iso liukumäki löytyi facebookin kirpparilta 60e:n hintaan ja on ollut väliaikaisesti säilytyksessä paviljongissa.

Oikein mukavaa ja ihanaa juhannuksen aikaa teille kaikille!

3 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa lukea, miten paljon nautit nykyisestä elämäntilanteestasi! Mukavaa juhannusta ja hyvää lomaa, kunhan sen aika tulee.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että teille kuuluu niin hyvää! :) Rentoja juhannushetkiä!

    VastaaPoista